Chivu stă în jur de 10 zile

Citeste tot despre: 

Fundaşul lui Inter Milano, Cristi Chivu, va absenta de pe gazon maximum două săptămâni după accidentarea suferită în meciul amical România - Italia (1-1).

Fotbalistul român a părăsit terenul după 15 minute de joc acuzând dureri puternice la piciorul drept. Examinarea amănunţită efectuată ieri a arătat că jucătorul a suferit o întindere la muschii aductori de la piciorul drept, accidentarea care îl ţine departe de gazon în jur de 10-12 zile.

"În ceea ce-l priveste pe Cristian Chivu, după recuperarea de la centrul sportiv «Angelo Moratti», jucătorul a mers la clinica «San Matteo» din Pavia, însoţit de profesorul Franco Combi, pentru a efectua teste suplimentare, necesare după ce jucătorul a acuzat dureri musculare în prima repriză a meciului amical dintre Romania si Italia. Rezultatele au confirmat o intindere la muschii aductori de la piciorul drept", informeaza site-ul lui Inter Milano.

Chivu va pierde sigur meciul din Serie A de pe terenul lui Chievo şi pe cel din Liga Campionilor, de acasă, cu Twente, dar speră să fie recuperat până la partida cu Parma, de pe 28 noiembrie.

Loading...