Chivu a remizat la Dallas

Ultima actualizare:

În ultimul meci din SUA, Inter a remizat cu FC Dallas, scor 2-2. Golurile italienilor au fost realizate de Milito (24) şi Eto'o (63), fotbaliştii lui Rafa Benitez conducând de două ori pe tabela de marcaj.

Ei au fost egalaţi de fiecare dată de americani pe un stadion, Pizza Hut Park, plin ochi. Chivu a fost şi de această dată titular, el fiind unul dintre preferaţii antrenorului spaniol şi a avut o bară în urma unei lovituri libere.

Cum ocaziile se răzbună, americanii (echipa de la care a venit Toja la Steaua) au egalat două minute mai târziu prin John (41). Inter - FC Dallas s-a terminat în cele din urmă la egalitate (2-2), Alibec fiind introdus şi el în repriza secundă.

Antrenorul spaniol a rulat întreg lotul, niciunul dintre fotbalişti neprinzând un meci întreg pe teren. Inter a încheiat turneul american cu o victorie, 3-0 cu Manchester City, o înfrângere, 2-3 cu Panathinaikos Athena şi un egal, 2-2 cu FC Dallas, care i-au dat posibilitatea lui Rafa Benitez să tragă destule concluzii înainte de începerea campionatului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net