Chivu i-a făcut cadou mamei un magazin !

Ultima actualizare:

În plină criză financiară, când firmele sunt ameninţate de faliment, Mariana Chivu nu îşi face griji.

"Au scăzut foarte mult vânzările, dar nu e chiar aşa dramatic. Nu am deschis magazinul acesta să mă îmbogăţesc. Eu mă bucur de fiercare dată când mă uit peeste hârtii şi văd că sunt pe plus sau chiar dacă sunt pe zero. Nu am fost până acum pe minus", afirmă mama fotbalistului.

Mariana Chivu nu poate să stea acasă, astfel că îşi petrece mult timp la magazin.

"Nu aş putea să stau acasă. Cristi şi sora lui au deschis magazinul pentru mine să nu mă plictisesc. Ştiu că multe lume întreabă ce îi mai trebuie şi la asta. Nu o fac pentru că nu am bani. Acest magazin mic îmi ajunge, sunt super mulţumită", a decalarat Mariana Chivu.

Femeia nu se află la prima tentativă de a încerca o afacere. În urmă cu mai mulţi ani, înainte să se mute la Timişoara, Mariana Chivu avea o firmă de transporturi.

"Am avut trei camioane de 22 tone. Le închiriam celor care aveau de făcut transporturi intern sau internaţional. Am renunţat la această afacere pentru că nu era de mine. Era prea multă bătaie de cap. Şi nici nu prea era de femei", a spus Mariana Chivu, care a vândut camioanele în 2006.

După ce s-a mutat la Timişoara, Mariana Chivu a condus şi clubul Happy, din Complexul Studenţesc.

Acesta merge şi bine şi pe timp de criză.

"De club se ocupă iubitul meu. Merge foarte bine. Tot ce e legat de distracţie şi mâncare merge şi pe criză. Mai ales că se află şi în complexul studenţesc", a mai declarat Mariana Chivu.

Bunicii fac naveta la Milano

Mariana Chivu face naveta o dată la două săptămâni la Milano, să aibă grijă de Natalia, fiica Adelinei şi a lui Cristi.

„Fac schimb cu mama Adelinei. O săptămână merge ea, una eu la Milano. Natalia are 7 luni şi nu mi-am închipuit că o să am atâta răbdare cu ea. A fost cu Adelina la Timişoara, în vara asta, e un copil minunat", a mai afirmat Mariana Chivu.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net