Chirieac către Cocoş: «Am sunat-o pe Udrea, dar p..., aia e în politică, băga-mi-aş p...»

Ultima actualizare:

Jurnalistul Bogdan Chirieac, cercetat pentru că ar fi fost agent de influenţă a conducerii ruseşti de la combinatul Alro Slatina, a fost chemat la Parchet, pentru a da declaraţii în acest dosar.

El a  fost întrebat despre relaţia cu Dorin Cocoş, cu care era prieten de aproape 30 de ani, dar şi despre soţia acestuia, Elena Udrea- care era, în acea perioadă, consilier la Administraţia Prezidenţială.

20 iunie 2008, ora 17.43

Dorin Cocoş: Băi comunistule mic!Bogdan Chirieac: Banditule, mic şi frumos, ce faci, măi borfaşule simpatic?Dorin Cocoş: Ce să fac, mă, uite mă bucur că a ieşit domnu’ Oprescu (n.r. Sorin Oprescu ales primar al Capitalei la 15 iulie 2008), băga-ia-i p... în gură să-i bagi!Bogdan Chirieac: E pe sufletul meu!Dorin Cocoş: Au f...-te-n gură şi pe tine şi pe el! Ce faci?Bogdan Chirieac: Golgorine, zilele trecute am primit o citaţie, să mă prezint la Parchet în calitate de martor.Dorin Cocoş: Da’ ce p... mea ai făcut?Bogdan Chirieac: Şi am sunat-o şi pe tanti-ta ministru (n.r. Elena Udrea), dar p..., aia e în politică, băga-mi-aş p...Dorin Cocoş: Aşa!Bogdan Chirieac: Deci...Dorin Cocoş: Dar ce ai făcut, mă nenorocitule, ai furat ceva de te-a prins?Bogdan Chirieac: Stai, mă, stai! Pe citaţie scria SNN Nuclear Eletrica.Dorin Cocoş: Alo.Bogdan Chirieac: Alo. (n.r. discuţia se întrerupe)

Ziaristul Bogdan Chirieac a declarat pentru adevarul.ro că recunoaşte această convorbire, dar a menţionat că este vorba de o discuţie privată şi nu ştie cum a  ajuns în spaţiul public. „Am făcut armata cu Dorin Cocoş în 1980, la Slatina, mă cunosc cu el de 30 de ani”, a spus acesta.

„Presupun că această discuţie a avut loc. Aşa sunt discuţiile mele cu el”, ne-a mai arătat Chirieac.

Jurnalistul a explicat că a fost citat ca martor în acest dosar, pentru a da o declaraţie cu privire la un contract de publicitate semnat între ziarul „Gândul”- unde a lucrat- şi combinatul Alro Slatina.

„Eu mă ocupam şi de publicitate la această publicaţie”, a declarat Chirieac.

Până la această oră, Dorin Cocoş nu a putut fi contactat.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net