Chevrolet Cruze hatchback, în avanpremieră la Mondial de l’Automobile

Ultima actualizare:

Nu întâmplător, Cruze a captat atenţia specialiştilor industriei auto, fiind desemnat de altfel şi câştigător al trofeului Autobest Among Emerging Markets anul trecut. Festivitatea a avut loc în primăvara acestui an la Moscova în prezenţa juriului european, dar şi a presei internaţionale.

Noua versiune de caroserie a acestui autovehicul compact al mărcii Chevrolet va fi dezvăluită pentru prima dată la Salonul Auto de la Paris, pe 30 septembrie. Noul Chevrolet Cruze hatchback va fi una dintre cele patru premiere mondiale Chevrolet de la acest salon.

Rol critic pentru hatchback

Conform spuselor lui Wayne Brannon, preşedintele şi directorul general al Chevrolet Europe, potenţialul de a satisface cerinţele mai multor clienţi este semnificativ. „Cruze se dovedeşte a fi o reală poveste de succes. Vindem acest model în 70 de ţări din toată lumea şi, recent, acesta a depăşit modelul Aveo, devenind cel mai bine vândut autoturism al mărcii la nivel mondial.

„Modelele hatchback joacă un rol critic pe numeroase pieţe. Întregul segment compact din Europa constă în aproximativ 4,8 milioane de unităţi, care reprezintă peste un sfert din întreaga piaţă, iar modele hatchback reprezintă aproximativ 65% din acest volum. Prin urmare, aşteptaţi-vă să observaţi o creştere a activităţii comerciale în anumite regiuni, ceea ce va transmite mesajul că Chevrolet este acum un jucător serios şi de top în Europa".

Designul noii versiuni de caroserie se caracterizează prin fluiditate şi dinamism, suprafeţele plonjate şi consolele scurte ale maşinii oferind o siluetă zveltă şi plăcută privirii. Caroseria este realizată pe baza tehnologiei Body Frame Integral, un concept preluat din industria aeronautică ce asigură rezistenţă torsională excepţională în condiţiile unui ansamblu cu masă specifică redusă.

Multe date despre specificaţiile lui Cruze hatchback nu sunt disponibile, însă constructorul anunţă un portbagaj de aproape 400 de litri, iar bancheta rabatabilă a fi o echipare standard. Motorizările şi transmisiile vor fi cele disponibile în momentul actual şi pe Chevrolet Cruze sedan.

Noul model Chevrolet

Cruze hatchback cu cinci uşi va fi pus în vânzare în toată Europa la mijlocul anului 2011, iar preţurile vor fi anunţate aproape de data lansării.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net