CFR, «spartă» în două de cehi!

Ultima actualizare:

Venită la Praga din poziţia de lider a Ligii I, pe care o împarte cu Timişoara, CFR a anunţat încă de la sosirea în Cehia că vizează doar victoria.

Încrederea din declaraţii nu s-a văzut şi pe teren, unde elevii lui Conceicao au părut că şi-au uitat busola la Cluj. Sparta i-a luat tare încă de la început şi după o jumătate de oră era deja 2-0, prin golurile lui Kucka şi Hubnik.

Văzuţi repede în avantaj, cehii au oprit motoarele, permiţându-le clujenilor să se apropie de poarta lui Blazek, dar atacurile foştilor campioni ai României au amintit vag de echipa care anul trecut bătea Roma în deplasare în grupele Ligii Campionilor.

A fost a doua înfrângere a formaţiei lui Conceicao în trei partide în Europa League, iar calificarea, care părea accesibilă după victoria cu Copenhaga, se va decide cel mai probabil în returul cu cehii de la Cluj.

Preşedintele lui CFR, Iuliu Mureşan, a făcut o declaraţie-şoc înaintea partidei de la Praga. Şeful din Gruia a mărturisit că ar vrea să piardă meciul cu Sparta, din Europa League, dar să câştige derbiul din Liga 1, cu Timişoara, programat poimâine. „Mai important este meciul cu Timişoara", a precizat Mureşan.

Ieri dimineaţă, jucătorii clujeni au intenţionat să dea o raită prin centrul vechi al oraşului. S-au îmbarcat în autocar, însă cum la destinaţie şoferul n-a găsit nici un loc de parcare, au fost nevoiţi să revină la hotel. Cei mai mulţi dintre fotbaliştii lui Conceicao au renunţat la ideea unei plimbări, preferând să se retragă la hotel. Mara, Cadu şi Dani au făcut notă discordantă şi au vizitat Castelul din Praga, aflat la mică distanţă faţă de stabilimentul unde delegaţia CFR-ului a fost cazată.

Iuliu Mureşan: "Le cerem scuze fanilor". "Ne-am temut să nu cădem din punct de vedere fizic, ceea ce s-a şi întâmplat. Păstrăm şanse la calificare, deşi PSV s-a distanţat, dar ne vom lupta pentru locul doi", a spus şeful din Gruia, care a ţinut să le transmită un mesaj suporterilor: "E o seară tristă, îmi cer scuze faţă de fanii care au venit la Praga pentru că i-am dezamăgit. Sperăm să ne luăm revanşa în jocul de la Cluj".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net