CFR: Întârzieri de 3 ani, cumulate în 9 luni

Ultima actualizare:

    75% dintre întîrzieri sunt provocate de restricţiile de viteză introduse pe unele trasee, nemodernizate sau lăsate în paragină
75% dintre întîrzieri sunt provocate de restricţiile de viteză introduse pe unele trasee, nemodernizate sau lăsate în paragină

Dacă vreţi să mergeţi cu trenul, în România, e bine să vă aşteptaţi la întîrzieri serioase, faţă de orarul oficial de călătorie. Statisticile CFR, arată că numai în primele nouă luni ale anului , trenurile româneşti au avut întîrzieri care cumulat însumează 3 ani. Cauza pare a fi lipsa investiţiilor şi starea precară, a liniilor ferate, relatează Antena 3.

Zilnic, pe căile ferate din ţară circulă un număr mediu de peste 1500 de trenuri de călători. Statisticile CFR, citate de Jurnalul Naţional, arată că timpul total de circulaţie a trenurilor este de aproape 240.000 de minute. La aceste cifre se adaugă întîrzieri zilnice totale de aproape 100 de ore pe zi. CIfrele sunt uriaşe: asta înseamnă că în primele nouă luni ale acestui an s-au înregistrat întîrzieri de peste 1100 de zile, adică aproape trei ani.

75% dintre întîrzieri sunt provocate de restricţiile de viteză introduse pe unele trasee, nemodernizate sau lăsate în paragină. 20% dintre întîrzieri au cauze care nu au legătură cu CFR, iar în aproape 5% din cazuri, de vină sunt locomotivele sau vagoanele defecte.

Cei care au de suferit din cauza întârzierilor sunt călătorii. Aceştia pot depune plângeri la CFR, şi în funcţie de cauzele care au provocat întîrzierile, oamenii îşi pot primi înapoi măcar o parte din banii daţi pe bilete.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net