CFR a folosit la Praga un internaţional de juniori care n-a terminat liceul

Ultima actualizare:

Atacantul din Gruia are o poveste extrem de intereseantă: s-a apucat de fotbal relativ târziu, la zece ani, a întrerupt antrenamentele câteva luni pentru că părinţii nu doreau să facă sport şi să-şi neglijeze şcoala.

A revenit apoi şi în doar 5 ani a ajuns să fie titular la lotul naţional de juniori şi a bifat deja două prezenţe în Europa League, în tricoul CFR-ului, ultima dintre ele joi seara la Praga.

Buş a început fotbalul impins de anturaj. Juca fotbal cu prietenii în cartier, până într-o zi când l-a văzut antrenorul Zoltan Szocs şi l-a luat să facă sport de performanţă.

După luni de antrenament, părinţii au decis să nu-l mai lase la fotbal, pentru a se ocupa mai mult de învăţătură. Puştiul însă nici nu concepea să renunţe, cu atât mai mult cu cât "microbul" îi întrase în sânge.

Aşa că, o perioadă destul de îndelungată, s-a ascuns de ai lui şi se ducea zilnic la fotbal. Pentru a nu se da de gol, între şcoală şi antrenamente, Sergiu nu mai trecea pe acasă şi se hrănea doar cu mere, pe care le culegea dintr-o livadă din apropierea terenului unde juca fotbal, în cartierul Gheorgheni.

Într-un final, ajutat şi de fratele lui mai mare, Laurenţiu, fost căpitan la Universitatea Cluj, în prezent împrumutat de "U" la Turda, Sergiu şi-a convins părinţii să-i dea voie să meargă la antrenamente.

S-a ţinut de treabă şi a ajuns la lotul naţional de juniori, iar din vară a fost cooptat în lotul primei echipe şi a mers în cantonamentul din Austria alături de Cadu&co.

Acolo a intrat sub aripa protectoare a lui Tony, care l-a luat şi coleg de cameră. "Lui îi datorez multe, pentru că mă ajută enorm", spune Buş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net