CFR Cluj, victorie pe stomacul gol

Ultima actualizare:

Îşi aşteaptă banii. Ardelenii speră ca victoria de aseară să-i determine pe şefii din Gruia să umble la buzunare şi să le plătească salariile restante de mai bine de o lună.

Jucătorii lui Mandorlini nu au încasat nici primele pentru ultimele două succese din campionat.

Au ars cauciucuri ca să alunge ceaţa. Partida de la Mioveni a fost oprită în minutul 22, „centralul" Berbecaru considerând că jocul nu poate continua din cauza ceţii dense.

Conform regulamentului, echipele au rămas pe teren 15 minute, apoi s-au retras la vestiare. După alte 10 minute ceaţa s-a rdicat şi jocul a fost reluat.

Şi în partea a doua a întâlnirii condiţiile meteo le-au dat emoţii spectatorilor dar şi celor două echipe. Spre finalul jocului, ceaţa s-a lăsat din nou, însă Berbecaru nu a mai oprit partida.

Gazdele au apelat la o metodă inedită pentru a goni ceaţa: au ars mai multe anvelope în cele patru colţuri ale terenului.

Au plecat cu autocarul la Cluj. Din cauza ceţii, oaspeţii nu au riscat să decoleze cu charterul din Bucureşti şi au plecat spre Cluj direct de la Mioveni, cu autocarul, chiar dacă au ajuns astfel cu câteva ore întârziere.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net