CFR Cluj, sărbătoare cu 20.000 de fani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu" a fost gazda unei ceremonii grandioase, organizate de CFR Cluj, pentru sărbătorirea celui de-al doilea event din istoria clubului. Un concert al trupei Desperado, urmat de un recital al Andrei a încălzit asistenţa.

Jucătorii au luat loc în tribună iniţial, au privit cu sufletul la gură momentele memorabile din această ediţie de campionat şi din Cupa României, iar apoi au coborât pe gazon pentru a le prezenta fanilor tofeele.

Mai citeşte:

Mureşan: "Jucătorii noştri au dat dovadă de caracter"

Mureşan: "Ne comparăm cu Inter Milano"

72 de milioane € pentru 6 trofee

Paszkany bagă 8 milioane € în transferuri!

Arpad Paszkany: «Primul milion l-am făcut din şampoane»!

Paszkany are ceas de 90.000 €!

Amanta lui Paszkany, 1.500 € lunar pe frumuseţe

Mai apoi, nocturna s-a stins, iar un spectacol de lumini şi culoare, creat chiar de fani cu telefoanele mobile şi cu aparatele de fotografiat, a animat întregul cartier clujean.

Unul dintre cele mai emoţionante moment s-a petrecut atunci când pe tabela de marcaj au rulat imagini trimise din întreaga lume, de la Sidney până la Londra de fani ai echipei clujene.

Numeroşi microbişti au dorit să transmită un mesaj campionilor şi să-şi exprime dragostea faţă de echipă, în cadrul unui montaj intitulat „Everybody loves CFR Cluj".

Finanţatorul echipei, Arpad Paszkany, şi preşedintele Iuliu Mureşan, au privit emoţionaţi cum jucătorii au fost premiaţi în cadrul unei gale de excepţie.

În prezentarea lui Cătălin Măruţă, fiecare jucător a urcat pe scenă, în aplauzele unui stadion întreg, pentru a-şi primi recompensa.

„Sunt copleşit de numărul mare de suporteri care a venit aici şi nu pot decât să mă înclin în faţa voastră. Proiectul lui Arpad Paszkany este cel mai bun din România şi sunt mândru că fac parte din el", a declarat preşedintele Iuliu Mureşan. Finalul galei a fost unul de zile mari, un foc de artificii încheind o sărbătoare superbă a echipei care în ultimii trei ani a câştigat şase trofee.

Amanta lui Paszkany,în tribună

Finanţatorul clujenilor a fost însoţit în permanenţă de fiul său şi a luat loc în tribună, lângă Iuliu Mureşan. În tot acest timp, amanta sa, Anamaria Feher, a stat departe de ochii mass-media, însoţită de sora şi mama sa, precum şi câteva prietene.

simeon stalpnicul png

Cei doi s-au evitat pe durata evenimentului, dar la final s-au îmbrăţişat cu foc. Apoi, niciunul dintre ei nu a mers în club alături de jucători şi staff-ul tehnic, preferând să se odihnească.

Au dansat şi au băut în Obsession

Majoritatea jucătorilor ceferişti, însoţiţi de antrenorul Andrea Mandorlini, împreună cu secunzii Enrico Nicolini şi Roberto Bordin, au continuat petrecerea în Obsession, clubul lor favorit.

Clujenii au dansat, au băut şi s-au fotografiat cu numeroasele admiratoare. Sufletul petrecerii a fost, ca de obicei, Tony, care a dat tonul la distracţie. Fotbaliştii, lăsaţi singuri de preşedintele Iuliu Mureşan, au profitat de ocazie şi au rămas până spre dimineaţă, la ora 4.30.

Dani şi-a pregătit un cocktail special

simeon stalpnicul png

Nei (dreapta) s-a distrat alături de partenera lui şi de Alcantara

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net