CFR Cluj, petrecere cu şampanie până la 4 dimineaţa

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Aproximativ 200 de fani s-au adunat, imediat după ce sărbătoarea din Gruia a luat sfârşit, în Piaţa Avram Iancu din centrul oraşului, pentru a celebra cel de-al doilea campionat din istoria clubului.

Cu fulare la gât, îmbrăcaţi în tricourile favoriţilor, aproximativ 200 de fani ai echipei „vişinii" s-au strâns în centrul oraşului, atent supravegheaţi de forţele de ordine.

Mai citeşte:

Iuliu Mureşan: "Mi l-aş dori pe Marius Constantin la CFR!"

Iuliu Mureşan: "Steaua nu are cum să ne întreacă nici la anul"

Iancu contestă titlul Clujului

Paszkany: "Este un moment magic"

Aceştia au aprins torţe, au cântat pentru echipa care i-a făcut fericiţi, dar nu au ezitat nici să scandeze împotriva formaţiilor rivale.

Poli Timişoara şi Steaua au fost ţintele ultraşilor clujeni, iar principalii oameni vizaţi cu injuriile au fost patronii celor două formaţii, Marian Iancu, respectiv Gigi Becali.

Lângă fântâna arteziană, fanii au cântat aproximativ 30 de minute, au ciocnit un pahar cu bere, iar apoi au plecat, calmi, spre casele lor, nu înainte de a ridica numărul decibelilor cu claxoane şi trompete.

Prin oraş, forfota a continuat până la miezul nopţii, maşini cu fulare „vişinii" sau pietoni cântând pe străzile din centrul Clujului.

Şi fotbaliştii au avut parte de o noapte de pomină. După aproximativ o oră în care au făcut turul stadionului şi s-au fotografiat alături de prietene, soţii şi copii, jucătorii campioanei au luat masa la unul dintre restaurantele patronului, apoi s-au adunat în clubul lor preferat „Obsession", pentru o noapte încinsă alături de numeroşi fani.

Cu Iuliu Mureşan, Arpad Paszkany şi Andreea Mandorlini în frunte, întreaga suflare ceferistă s-a adunat în club, unde a sărbătorit până aproape de zorii zilei: „A fost foarte frumos. Sunt atât de fericit, încât nici acum nu-mi revin şi nu-mi vine să cred că sunt campion. Am băut câteva pahare de şampanie, pentru că aşa se face, dar nu am exagerat niciunul dintre noi. Am stat până pe la 4, sunt puţin obosit, dar acum merg la Vâlcea, să-mi vizitez prietena", spunea ieri Cristi Bud, care are o relaţie cu jucătoarea Otchimului, Gabriela Szucs.

În culmea fericirii, „vişiniii" au încins o horă, au dansat şi au cântat, aşteptând bonusul de 50.000 de euro promis de Paszkany pentru această reuşită. S-au fotografiat cu fanii, au băut whisky şi şampanie, au ascultat imnul echipei şi s-au luat în braţe, spre amuzamentul celor prezenţi.

Acest gen de eveniment nu va fi ultimul pentru clujeni, aceştia pregătind o nouă ieşire şi după meciul de la Piatra Neamţ, ultimul din această ediţie de campionat, dar şi după finala Cupei României, programată în 26 mai, la Iaşi.

Suporterii au sărbătorit în Piaţa Avram Iancu din Cluj

Cei doi Dică, Emil şi Nicolae, şi-au etalat talentele şi la microfon

Tony a fost, ca de obicei, sufletul petrecerii

În cinstea evenimentului, portarul Stăncioiu a purtat o pălărie trendy

Mandorlini poate pleca

Andrea Mandorlini a îndeplinit obiectivul conducerii pentru acest sezon şi în mod normal contractul i se prelungeşte pe încă un sezon. Totuşi, acesta ia în calcul să părăsească România, mai ales că nici şefii CFR nu sunt prea încântaţi de jocul foarte defensiv impus de fostul jucător al Interului.

simeon stalpnicul png

Dacă va pleca, italianul o va face după finala Cupei României, când şi-ar putea rezilia amiabil contractul. Cu toate acestea, preşedintele Iuliu Mureşan dă asigurări că Mandorlini va rămâne: „Nu va pleca Mandorlini, avem de luat multe trofee împreună!", a spus şeful clujenilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
1 minestrone jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net