Cerbul de Aur a fost câştigat de un italian

Ultima actualizare:

Antonino, reprezentantul Italiei, a câştigat trofeul Cerbul de Aur la festivalul de la Braşov, Cerbul de Argint a revenit trupei româneşti The Marker, iar Ovi, din Norvegia, va pleca acasă cu Cerbul de bronz.

Glen Vella (Malta) a câştigat Premiul Special al Juriului, iar Premiul de Popularitate, ales pe baza voturilor exprimate de telespectatori pe perioada celor trei zile de concurs, a fost câştigat tot de reprezentantul Norvegiei, Ovi.

Un moment special al Galei laureaţilor l-a constituit acordarea premiului pentru întreaga activitate chitaristul american Steve Vai.

Antonio Spadaccino s-a născut la Foggia, pe 9 martie 1983. Pasionat de muzică, Antonino a început de tânar un periplu la concerte şi festivaluri, relatează NewsIn. În 2005, a câştigă premiul "Amicii" şi tot în atunci a câştigat şi "Discul de aur" pentru primul său single, "Ce la faro". În 2006, i-a apărut primul album, iar în septembrie a câştigat premiul Lucio Battisti pentru cel mai bun cântăreţ. Anul trecut, Antonino, supranumit si “Barry White al Italiei”, şi-a lansat al doilea album, ce conţine single-ul care a facut furori în Italia, "Resta come sei".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net