Cendres et sang

Pe 27 noiembrie are loc premiera în România a filmului ”Cenușă și sânge”. Aceste este o coproducţie româno-franceză, debutul regizoral al celebrei actriţe Fanny Ardant, unde o să-i puteți vedea pe actorii Olga Tudorache şi Ion Besoiu.

Filmul a fost selecţionat la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes 2009, fiind unul din cele 4 titluri prezentate în afara competiţiei din cadrul Selecţiei Oficiale, alături de The Imaginarium of Doctor Parnassus al lui Terry Gilliam, The Army of Crime, regia Robert Guediguian şi Agora de Alejandro Amenabar.

Filmul este produs de către Alfama Films (Franţa) în coproducţie cu Libra Film (România) şi sprijinit de Centrul Naţional al Cinematografiei.

Selecţia filmului la Cannes marchează astfel o premieră pentru un producător român de film, Libra Film, condusă de Tudor Giurgiu, fiind prima casă de producţie care reuşeşte să fie prezentă în acelaşi an în programele oficiale ale celor mai importante festivaluri de film din lume - Cannes şi Berlin (unde a prezentat filmul Katalin Varga - premiat cu Ursul de Argint pentru contribuţie artistică deosebită în sound design).

Citește și:

Katalin Varga


Urmărește trailerul filmului ”Katalin Varga” în Media Center.


Sinopsis:

După 18 ani de absenţă, Judith (Ronit Elkabetz), o vaduvă al cărei soț este asasinat, se decide să se întoarcă împreună cu copiii în ţara natală, cu ocazia unei nunţi în familie.

Dar revenirea lor redeschide răni vechi şi redeşteaptă ura de secole dintre două familii rivale. Conflictul izbucneşte inevitabil, iar sângele vărsat îşi cere răzbunarea.


Urmărește trailerul filmului ”Cenuşă şi sânge” în Media Center.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1