Cele mai răsunătoare scandaluri sexuale din lumea sportului

Citeste tot despre: 

Ultimul nume care a ieşit în presă, legat de acest tip de apucături, este cel al lui Ashley Cole. Însă englezul nu e nici primul şi nu va fi nici ultimul care calcă strâmb.

Iată care au fost cei mai celebri sportivi care au trecut prin scandaluri sexuale, fie în paginile presei, fie chiar şi în tribunale:

Cristiano Ronaldo (CR9)
Noua amantă secretă a starului de la Real Madrid se numeşte Fernanda şi, în afara faptului că încasează 2.500 de euro pe noapte, le oferă clienţilor săi şi doze de cocaină, după cum afirmă surse ale revistei engleze 'News of The World'.

Tiger Woods
La început a fost descoperită o amantă, mai apoi a doua, până au răsărit 19 amante! Jucătorul american de golf, care părea să aibă o viaţă familială perfectă, şi-a dezvăluit latura pasională în presă, pierzând astfel aprecierea publicului, dar mai ales contractele publicitare. Într-un viitor apropiat, s-ar putea să asistăm la cel mai scump divorţ din istoria sportului.

Ronaldo
Ronaldo, cunoscător al cluburilor de noapte din capitala spaniolă, pe când juca la Real Madrid, s-a văzut implicat într-un scandal cu droguri şi prostituate. În timp ce se recupera după o leziune la genunchi, starul brazilian s-a dus la un motel cu o prostituată. Odată ajuns acolo, a mai chemat încă două, pentru a-i oferi servicii sexuale. Totuşi, cele trei femei s-au dovedit a fi ... bărbaţi travestiţi!

Boris Becker
Genialul tenismen german a ieşit scump după ce s-a înfierbântat într-un restaurant. După cină, Boris s-a dus la toaleta restaurantului cu o tânără, care apoi l-a şantajat, cerându-i suma de 3,6 milioane de euro.

John Terry
Presa din Anglia continuă dezvăluirile în cazul fostului căpitan al Angliei, numărul femeilor care susţin că au întreţinut relaţii sexuale cu fundaşul lui Chelsea ajungând la 12, inclusiv Vanessa Peroncel, cea de la care a pornit întreg scandalul.

Vezi aici lista celorlalţi sportivi infideli.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1