Cele mai periculoase treceri de pietoni din Bucureşti

Ultima actualizare:

„Zebrele" s-au transformat în adevărate capcane ale morţii. Aproape că nu e zi de la Dumnezeu în care un pieton să nu fie lovit pe trecere.

Nenorocirea mare e că pe nicăieri nu mai poţi să traversezi în siguranţă. Şi asta pentru că traficul aglomerat îi scoate din minţi pe şoferii care, exasperaţi de atâta mers bară la bară, calcă cu orice risc, pedala de acceleraţie de fiecare dată când găsesc o porţiune de drum liber.

Nu-i de mirare că nu îi mai ţin nervii să mai acorde prioritate şi pietonilor. De altfel, asta e şi cauza principală pentru care atâţia oameni mor nevinovaţi pe trecerile de pietoni. Statisticile Poliţiei arată că numai în ultimul an, patru oameni au fost spulberaţi în accidente petrecute pe marcajul cu dungi albe.

Alte sute au ajuns la spital după ce au încercat să traverseze regulametar strada. Potrivit oamenilor legii, cele mai periculoase treceri de pietoni se află pe B-dul Iuliu Maniu, B-dul Lascăr Catargiu şi pe Şos. Ştefan cel Mare.

Şoseaua Ştefan cel Mare - Un om a murit, nevinovat, în timp ce încerca să treacă strada pe "zebră".

Intersecţia Calea Plevnei - Ştirbei Vodă - Trei femei au fost călcate pe trecerea de pietoni, sâmbătă, 21 noiembrie. Cea mai tânără dintre ele a fost rănită grav

Bulevardul Iuliu Maniu - Doi oameni şi-au pierdut viaţa în ultimul an, în timp ce traversau strada

Bulevardul Lascăr Catargiu - Patru accidente s-au petrecut, în ultimul an, pe această trecere. Un om a murit şi alţi trei au fost grav răniţi

Peste 60 de accidente pe trecere

În ultimul an pe trecerile de pietoni din Capitală au avut loc peste 60 de accidente care s-au soldat cu patru morţi şi zeci de răniţi grav.

Poliţiştii au împărţit nu mai puţin de 46.000 de amenzi pentru depăşirea vitezei legale de mers, una din cauzele principale ale acestor nenorociri.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net