Cele mai noi descoperiri despre oameni, în 2009

Ultima actualizare:

Descoperirile din 2009 despre fiinţele umane se referă, în general, la comportamente, abilităţi, la complexitatea minţii noastre, care ne face unici, dar şi la felul în care evoluăm.

Iată câteva dintre lucrurile noi, pe care nu le ştiam despre fiinţele umane, dar care au ieşit la lumină în 2009, în urma studiilor realizate de diverşi experţi şi prezentate de ziarul spaniol "ABC":

1.     Unii adulţi conservă în corp aceeaşi grăsime de când erau bebeluşi. Nu vă speriaţi! Este o grăsime „bună”, care ajută la arderea caloriilor. Persoanele slăbuţe au o mai mare probabilitate să conserve această grăsime, faţă de cele mai plinuţe.2.     Dacă doriţi să vi se facă o favoare, cereţi-o şoptindu-i-o celuilalt la urechea dreaptă. Fiinţele umane preferă să li se vorbească la urechea dreaptă, mesajul fiind procesat, în acest caz, de emisfera stângă a creierului, însărcinat cu prelucrarea informaţiei verbale.3.    Bebeluşii plâng în funcţie de limba maternă. Nou-născuţii captează intonaţia limbii părinţilor încă de când se află în pântece, iar apoi o preiau în plânsul lor.

Aflaţi pe adevarul.es mai multe astfel de curiozităţi despre oameni

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net