Cele mai ciudate povestiri despre sex ale anului 2009 (până acum)

Ultima actualizare:

    Ai grijă ce-ţi doreşti pentru că s-ar putea să se întâmple
Ai grijă ce-ţi doreşti pentru că s-ar putea să se întâmple

Se spune ca în dragoste şi în război totul este permis. Cu toate astea, să nu uităm că există o logică pentru care s-au inventat limitele. Din păcate, unii oameni n-au prea auzit de ele...şi uite aşa, au luat naştere povestirile ciudate, informează www.thefrisky.com.

1. Alexander Kirilov, un bărbat de 44 de ani din Moscova, s-a dus într-o excursie cu prietenii săi. După ce s-a îmbătat, s-a gândit să devină un pic mai prietenos cu un raton. Şi pentru că ratonul nu a putut ţipa după ajutor, i-a muşcat penisul. Chirurgii nu l-au putut ajuta…

2. Un pilot din San Francisco şi-a dorit foarte mult să-şi arate penisul pe Internet. Astfel, în 2005, s-a filmat în timp ce o starletă porno suedeză îi făcea sex oral. Trei ani mai târziu, pilotul s-a gândit să posteze filmuleţul pe net. După ce şefii l-au văzut că primea plăceri orale în zbor, i-au luat permisul de pilot.

3. Un bărbat de 51 de ani din Florida, s-a gândit să facă sex cu două păpuşi gonflabile, în acelaşi timp. Însă nu acasă la el, ci în parcarea de la un centru comercial, în plină zi şi în văzul tuturor. Ce a păţit omul ? Doar 6 luni pe eliberare condiţionată.

4. Wayne Lanc a luat-o pe Dominique în serios, când aceasta i-a propus o noapte de sex şi de beţie. În schimb, a primit o serie de cicatrici pe viaţă...şi nu emoţionale. Tânărul de 24 de ani s-a trezit având pe umăr scrijelit (cu cuţitul ) numele de Dominique, împreună cu alte câteva însemnări pe tot corpul. Dragostea doare!

5. Un bărbat din Cairns, Australia, face sex cu toate fetele din oraş. Mai exact...cu toate fetele de plastic din oraş. Omul a intrat cu forţa în trei sex-shopuri, doar pentru a face sex cu păpuşile gonflabile, pe care apoi le abandona. Noroc..ca la ultima abatere, a lăsat şi ceva ADN pe acolo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net