Cele mai bune exerciţii ca să îţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală

Ultima actualizare:

Astfel, s-a demonstra că, pe lângă un somn odiohnitor, o alimentaţie sănătoasă şi lipsa stresului, exerciţiile fizice sporesc performanţele sexuale cât se poate de mult.

În primul rând, sportul asigură o circulaţie mult mai bună ceea ce înseamnă că zonele limitrofe ale corpului sunt mult mai bine oxigenate şi astfel funcţionează mult mai bine. Totodată, exerciţiile fizice sporesc nivelul testosteronului la bărbaţi. Studiile arată că la aproximativ 48 de ore după efectuarea de exerciţii sportive, nivelul testosteronului este cel mai mare, iar acest hormon asigură totodată performanţe sexuale mai bune.

Mai mult decât atât, potrivit unui studiu realizat la Harvard, bărbaţii care fac sport cel puţin 30 de minute pe zi au şanse cu 30% mai mici să sufere de disfuncţii erectile.

Totodată, exerciţiile fizice asigură o creştere a flexibilităţii şi a anduranţei, necesare pentru ca bărbaţii şi femeile să poată să aibă performanţele sexuale dorite. Iar poate unul dintre cele mai mari beneficii ale sportului este acela că asigură creşterea încrederii în sine datorită faptului că cei care-l practică arată bine. Ceea ce înseamnă şanse mai mari pentru partide de sex de neuitat.

Ceea ce puţină lume ştie însă este că există o serie de exerciţii sportive care au toate efectele menţionate mai sus dacă sunt practicate cu regularitate. Este vorba despre abdomene, flotări şi orice fel de exerciţiu cardio (de tipul alergărilor, săriturilor sau înotului) care au ca principal efect creşterea performanţelor sexuale şi a libidoului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net