Cele mai absurde 10 mituri sexuale masculine

Ultima actualizare:

    În caz că nu ai auzit ar trebui să ştii că şi pentru bărbaţi, sexul anal este un subiect tabu. Alfă mai jos de ce!
În caz că nu ai auzit ar trebui să ştii că şi pentru bărbaţi, sexul anal este un subiect tabu. Alfă mai jos de ce!

Care este legătura de proporţionalitate între înălţimea unui bărbat şi mărimea penisului său? Masturbarea provoacă acneea? Hai să dărâmăm nişte mituri sexuale masculine.

De câte ori nu ai auzit că trebuie să te uiţi la mărimea palmelor şi a labei piciorului la un bărbat, pentru a-ţi da seama cât este de dotat? Se spun atât de multe lucruri despre sexualitatea masculină (ca şi despre cea feminină), unele atât de des, încât ajung să devină credinţe generale. Te ajutăm să identifici care dintre aceste "trucuri" sunt mituri absurde, ce este adevărat şi ce este fals în legătură cu ce se spune despre bărbaţi în ceea ce priveşte sexul.

1. Disfuncţiile erectile

De câte nu ai auzit că dacă iubitul tău a avut probleme de erecţie la un moment dat a fost din cauză că nu-l mai atragi sexual sau nu-l mai exciţi? Linişteşte-te, acest mit este mai fals decât toate. Există multe cauze pentru problemele de erecţie: alcoolul, fumatul, stresul, rutina sexuală, consumul anumitor medicamente... Pentru a evita această situaţie, există multe jocuri sexuale, trucuri erotice pentru recuperarea pasiunii... Pune-le în practică!

2. Mărimea penisului

Asta cu siguranţă ţi s-a spus adesea, ca un "truc" infailibil: "Priveşte-i mâinile şi dimensiunea labei piciorului şi ai să îţi faci o idee despre mărimea penisului său". Ne pare rău să-ţi stricăm "metoda", dar această teorie este absurdă, Nu există absolut nicio legătură între aceste dimensiuni.

3. Bărbaţii nu au un punct G

Minciună! Ca şi femeile, şi bărbaţii au un buton al plăcerii. Spre deosebire de femei, însă, punctul G masculin se "ascunde" în prostată şi se poate ajunge la el doar prin intermediul anusului, un drum pe care accesul nu este uşor.

4. Sexul anal

Pentru a face legătura cu mitul anterior şi în completarea lui, trebuie reamintit că pentru bărbaţi sexul anal este tabu. Bine, mai mult atunci când e vorba de al lor. După cum am menţionat, punctul G al bărbaţilor este situat în prostată, iar pentru a-l stimula e necesar să-ţi permită "accesul". Din păcate, pentru majoritatea bărbaţilor acest lucru echivalează, în opinia lor, cu practicile homosexuale şi nu vor să fie percepuţi astfel dacă nu sunt. Anusul este, însă una din zonele erogene capabile să ofere cele mai mari plăceri sexuale, indiferent de sex: feminin sau masculin.

5. Înălţimea şi mărimea penisului

... Vaca şi baletul! Ca şi mitul anterior, cu mărimea palmelor şi labei piciorului, acesta este la fel de fals. Nu este necesar ca un bărbat înalt şi bine făcut să aibă un penis pe măsură. Cum, invers, există tipi scunzi care te vor lăsa cu gura căscată. Aşa că, pentru plăcerea şi satisfacţia ta, nu cataloga bărbaţii după înălţime.

Vezi pe adevarul.es care sunt celelalte mituri legate de: masturbare, ejaculare, orgasm sau mărime!

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net