Cel puţin 200 de morţi în inundaţiile din India

Ultima actualizare:

Cel puţin 167 de persoane au fost ucise în statul Karnataka, unde mai multe râuri au ieşit din matcă în urma ploilor puternice şi au distrus tot ce le-a ieşit cale. 'Pretutindeni în jurul nostru este moarte şi dezastru', a declarat un oficial local din Bangalore, capitala statului sudic care este un important centru al industriei IT.

Suprafeţe întinse cultivate cu trestie de zahăr şi orez sunt sub ape iar pierderile sunt foarte mari, au precizat autorităţile locale, subliniind însă că principala prioritate o reprezintă ajutorarea persoanelor rămase fără adăpost, al căror număr este estimat la peste 100.000.

În statul învecinat Andhra Pradesh, s-au înregistrat cel puţin 33 de morţi şi aproximativ 1,8 milioane de persoane au fost afectate de inundaţii.

Oficialii indieni se tem că bilanţul victimelor inundaţiilor ar putea creşte în perioada următoare, dat fiind faptul că cel puţin 5.000 de persoane sunt blocate în zone izolate afectate de inundaţii.

Numai anul acesta, aproape 1.000 de persoane şi-au pierdut viaţa în inundaţiile produse în India, iar zeci de mii de oameni şi-au pierdut casele şi recoltele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net