Cel mai tare telefon «din bucăţi» vine din Japonia

Ultima actualizare:

    Telefonul F-04B, lansat de Fujitsu în Japonia
Telefonul F-04B, lansat de Fujitsu în Japonia

Firma japoneză Fujitsu face valuri cu noul telefon mobil F-04B. Aparatul, lansat recent în Japonia, este o combinaţie de segmente detaşabile, care pot fi folosite într-o mulţime de feluri, împreună sau individual.

Unitatea cu ecranul LCD (de 3,4 inchi) poate fi folosită pentru filme, muzică, email şi ca mini-televizor.

Tastatura QWERTY este duală, poate servi şi ca microfon, difuzor, joystick pentru jocuri şi este conectată la ecran prin Bluetooth.

La nevoie, cele două părţi pot fi „lipite" pentru a forma un telefon slide foarte elegant.

Vezi aici GALERIE FOTO.

Micro-proiectorul este un al treilea segment al telefonului, iar bateria proprie asigură rularea unui film de două ore, la rezoluţia 854 x 480, potrivit pentru tavan atunci când eşti în pat şi ţi-e lene să te uiţi la televizor.

Pentru a-l folosi, micro-proiectorul se ataşează display-ului, în locul tastaturii, iar aceasta se transformă astfel în telecomandă.Iar când te plictiseşti să faci toate astea, poţi să te pozezi apelând la camera de 12,2 megapixeli.

Când ai chef, detaşezi tastatura telefonului şi te joci pe săturate

simeon stalpnicul png

Fujitsu nu a oferit prea multe detalii tehnice şi nici informaţii despre preţ, în Japonia sau în alte ţări, în cazul în care va fi exportat.

Sursa

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net