Cel mai mare fluture din lume e brăilean

CLIIMA20090924_0218_1.jpg

Fluturele Atlas este cunoscut sub numele de „cap de cobră”
Citeste tot despre: 

Singurul brăilean cu atestat de dresor recunoscut de Federaţia Chinologică Internaţională, este şi posesorul unuia dintre cei mai mari fluturi de pe planetă - Atlas.

În insectarul impresionant al brăileanului Romeo Cîrneci, care cuprinde peste 600 de fluturi exotici din India, China, Thailanda şi America de Sud, se distinge un exemplar remarcabil atât prin coloratură, cât mai ales prin dimensiuni.

Este vorba de fluturele cel mai mare de pe planetă, „Atlas", cunoscut şi sub numele de „cap de cobră". Este un fluture extrem de rar în zilele noastre şi care se mai află în posesia unui număr limitat de colecţionari din lume.

Din acest motiv, dresorul brăilean este extrem de secretos când vine vorba de preţul fluturelui care are o anvergură a aripilor de 40 de centimetri.

De când şi-a descoperit pasiunea pentru animalele exotice, brăileanului Romeo Cîrneci i-au trecut prin mână peşti pirania, scorpioni de Sahara, scorpioni imperiali, pitoni tigru, şarpe boa, şarpe coral, maimuţe, varani de Nil, piton albinos, şarpe dungat indian, broasca aligator şi veveriţe pitice australiene.

Loading...