Cel mai lung Mărţişor din Lume, realizat de doi români din America

Mirela Harris şi Adrian Haiduc sunt doi designeri românia stabiliţi în SUA, care au realizat elui Mai lung Mărţişor din Lume. Recordul lor a fost omologat de World Records Academy (Academia Recordurilor Mondiale) a anunţat pe site-ul oficial, www.wolrdrecordsacademy.org.

"Dorinţa noastră a fost să exprimăm în acest mărţişor tendinţele anilor '60, care sunt reprezentate de dantelă, şi ale anilor '70 - prin utilizarea penelor. În ţara mea de origine, 1 Martie simbolizează sosirea primăverii, iar mărţişoarele oferite sunt considerate aducătoare de noroc. Doresc să combin arta şi tradiţiile româneşti pentru a le promova în ţara mea adoptivă, Statele Unite", a spus Haiduc, citat de Agerpres.

"Pentru că am părăsit România de mulţi ani, încerc întotdeauna să realizez câte ceva care să creeze o legătură cu familia de acolo", a adăugat Mirela Harris.

În ultimii ani, au fost omologate circa 60 de recorduri mondiale româneşti. Printre cele mai populare au fost cel realizat de micuţa Cleopatra Stratan (Cea mai de succes tânără interpretă), Cei mai de succes antrenori (Mariana Bitang şi Octavian Belu), Cea mai mare clădire administrativă (Palatul Parlamentului), Cei mai înalţi pantofi (realizaţi de designerul Mihai Albu) şi Cel mai lung şir de pizza.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1