Cel mai gras român, la un pas de moarte

Citeste tot despre: 

Bărbatul care, anul trecut, în februarie, cântărea 350 kg este internat de o săptămână în spital cu o anemie foarte accentuată şi infecţie urinară. Medicul care îl tratează spune că Stelian Jurcă (47 de ani) risca să moară, dacă nu era adus la spital.

După ce a slăbit peste 200 de kilograme, în doar câteva luni, Stelian Jurcă a ajuns la spital, în stare gravă.

El este internat de o săptămână la Spitalul Sf. Ioan din Capitală, din cauză că are o infecţie urinară şi suferă de anemie. Bărbatul nu poate nici măcar să se ridice în picioare.

„Din păcate, nu a urmat tratamentul recomandat care presupunea recuperare fizioterapeutică, dietă corespunzătoare, suplimente de vitamine şi minerale. Din această cauză el suferă, acum, de anemie, dar şi de o infecţie urinară. Dacă nu venea la timp, riscam să-l pierdem", a declarat dr. Cătălin Copăescu.

El a adăugat că evoluţia proastă a stării lui Stelian Jurcă este o excepţie.

„99% dintre pacienţi nu au aceste simptome, simţindu-se mult mai bine după operaţie. S-a ajuns aici, din cauză că nu a avut grijă să respecte tratamentul de după intervenţie. Acum, avem grijă de domnul Jurcă şi sperăm că îl vom pune pe picioare", a mai spus medicul. Stelian Jurcă a câştigat titlul de „cel mai gras om din România" în februarie 2010.

El cântărea 350 kg. În martie, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale de micşorare a stomacului. Din acel moment, a început să slăbească foarte mult, ajungând, în momentul de faţă, să cântărească circa 110 kg.

CLIIMA20110214_0102_1.jpg

Medicii i-au tăiat 80% din stomac

A fost dus de pompieri la spital

În februarie 2010, Stelian Jurcă a fost luat cu targa de acasă, cu ajutorul pompierilor care l-au urcat în ambulanţă.

CLIIMA20110214_0103_1.jpg

Bărbatul cântărea 350 kg

El a fost transportat la Spitalul Sf. Ioan, unde, în luna martie, a suferit o operaţie de micşorare a stomacului. Medicii i-au tăiat 80% din stomac şi i-au stabilit o dietă foarte drastică.

Pe aceeaşi temă:

Acum mă satur cu o caisă - FOTO

A slăbit 30 de kg într- o săptămână!

Îi vor «tăia» stomacul românului de 350 de kg

El este cel mai gras român. Are 350 de kilograme!

Loading...