Cel mai gras român, la un pas de moarte

Ultima actualizare:
Medicii i-au tăiat  80% din stomac
Medicii i-au tăiat 80% din stomac

Bărbatul care, anul trecut, în februarie, cântărea 350 kg este internat de o săptămână în spital cu o anemie foarte accentuată şi infecţie urinară. Medicul care îl tratează spune că Stelian Jurcă (47 de ani) risca să moară, dacă nu era adus la spital.

După ce a slăbit peste 200 de kilograme, în doar câteva luni, Stelian Jurcă a ajuns la spital, în stare gravă.

El este internat de o săptămână la Spitalul Sf. Ioan din Capitală, din cauză că are o infecţie urinară şi suferă de anemie. Bărbatul nu poate nici măcar să se ridice în picioare.

„Din păcate, nu a urmat tratamentul recomandat care presupunea recuperare fizioterapeutică, dietă corespunzătoare, suplimente de vitamine şi minerale. Din această cauză el suferă, acum, de anemie, dar şi de o infecţie urinară. Dacă nu venea la timp, riscam să-l pierdem", a declarat dr. Cătălin Copăescu.

El a adăugat că evoluţia proastă a stării lui Stelian Jurcă este o excepţie.

„99% dintre pacienţi nu au aceste simptome, simţindu-se mult mai bine după operaţie. S-a ajuns aici, din cauză că nu a avut grijă să respecte tratamentul de după intervenţie. Acum, avem grijă de domnul Jurcă şi sperăm că îl vom pune pe picioare", a mai spus medicul. Stelian Jurcă a câştigat titlul de „cel mai gras om din România" în februarie 2010.

El cântărea 350 kg. În martie, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale de micşorare a stomacului. Din acel moment, a început să slăbească foarte mult, ajungând, în momentul de faţă, să cântărească circa 110 kg.

Bărbatul  cântărea 350 kg
Bărbatul cântărea 350 kg

A fost dus de pompieri la spital

În februarie 2010, Stelian Jurcă a fost luat cu targa de acasă, cu ajutorul pompierilor care l-au urcat în ambulanţă.


    Bărbatul  cântărea 350 kg
Bărbatul cântărea 350 kg

El a fost transportat la Spitalul Sf. Ioan, unde, în luna martie, a suferit o operaţie de micşorare a stomacului. Medicii i-au tăiat 80% din stomac şi i-au stabilit o dietă foarte drastică.

Pe aceeaşi temă:

Acum mă satur cu o caisă - FOTO

A slăbit 30 de kg într- o săptămână!

Îi vor «tăia» stomacul românului de 350 de kg

El este cel mai gras român. Are 350 de kilograme!

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net