A cedat nervos din cauza fanilor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dani Coman a răbufnit în autocar după meciul pierdut de giuleşteni la Braşov, spunând că e gata să renunţe la Rapid! Peste noapte, portarul s-a răzgândit însă, anunţând că îşi va încheia cariera în Giuleşti.

Scandalul Bornescu - Coman se resimte din ce în ce mai mult în vestiarul Rapidului. Dani a fost înjurat de fani la Braşov, iar echipa a pierdut cu 2-0.

La final, portarul a făcut scandal. Mai întîi în declaraţii: „Credeam că mă întorc acasă, dar n-a fost aşa", a tunat portarul. Ajuns în autocar, Coman a purtat o discuţie aprinsă cu Marius Şumudică.

"Dani, nu te mai gândi la suporteri când joci! Te înjură, asta e, mergi mai departe. Ce faci acum ? Nu mai aperi că te înjură suporterii?", i-a zis antrenorul. "Plec, nu mai suport să joc aşa. Ce au suporterii cu mine ?! Sunt puşi să mă injure!", i-a replicat portarul, care consideră că există interese ca Bornescu să fie titular în Giuleşti.

De furie, Coman a avut o reacţie exagerată în faţa tehnicianului, aruncând telefonul, gest care l-a lăsat mut pe Şumudică. Antrenorul l-a luat totuşi în braţe pe Dani şi i-a cerut să se calmeze.

A doua zi, Coman s-a liniştit. „Recunosc faptul că a fost un moment de nervozitate din partea mea. Vreau să ştiţi însă că nu pe mine mă afectează situaţia, întreaga echipă are de suferit din cauza unor anumiţi suporteri. Dacă regret gestul de aseară? Nu, nu regret nimic din tot ceea ce fac", a punctat Coman.

Soluţia: se renunţă la Bornescu!

Îm iarnă, Şumudică îl va declara transferabil pe Mircea Bornescu, pentru a nu mai exista tensiuni în lot. "Nu se mai poate aşa, trebuie să avem linişte la echipă", i-a spus antrenorul lui Dinu Gheorghe.

Antrenorul priveşte siderat reacţia nervoasă a portarului

simeon stalpnicul png

În plin dialog cu Şumudică, Dani Coman aruncă telefonul în autocar

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net