Ceai de cimbrişor contra mâinilor reci

Ultima actualizare:

Pentru a scăpa de senzaţia de mâini şi picioare reci trebuie să renunţaţi la ţigări şi să mâncaţi sănătos. Acesta este primul sfat care trebuie urmat. Ca plante medicinale ce pot fi utilizate putem aminti castanul sălbatic, cimbrişor, coada-şoricelului, măceşul, pinul.

Ceaiul de cimbrişor este un bun leac pentru mâinile reci. Se prepară o infuzie dintr-o linguriţă de plantă la 200 ml apă clocotită şi se beau 2 căni pe zi. Pune sângele în mişcare şi ne scapă de senzaţia neplăcută de frig din corp.

Măceşele nu sunt doar o bună sursă de vitamina C, ci ajută şi la îmbunătăţirea circulaţiei. Preparaţi un decoct dintr-o lingură de fructe, la o cană cu apă clocotită care se fierbe 10 minute. Se beau 2 căni pe zi

Castanul sălbatic este un aliat când vine vorba de picioare reci. Se prepară un decoct dintr-o lingură de scoarţă la 250 ml apă clocotită, se fierbe 20 de minute, apoi se strecoară. Se fac băi locale, calde

Compresele calde cu ceai de coada-şoricelului sunt eficiente atunci când ai picioarele reci ca gheaţa. Infuzia se prepară dintr-o lingură de flori la 200 ml de apă rece, se fierbe 15 minute, se aplică comprese locale calde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net