Ce viaţă de lux duce fostul director de la Poştă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Băieţii deştepţi rămân băieţi deştepţi şi după ce nu mai sunt în funcţiile cheie din companiile de stat. Chiar dacă după ei mai atârnă, ici colo, câte un dosărel, de a cărui soarta nu îşi fac prea mari griji, aceşti băieţi deştepţi îşi duc traiul mai departe, pe picior mare.

Citeşte şi:

Poliţiştii şpăgari din Albiţa cereau dulceaţă şi cozonac

Vameşii şpăgari ne-au scumpit ţigările - FOTO / AUDIO

Arestarea vameşilor şpăgari a scumpit ţigările de contrabandă

Dan Mihai Toader, 37 de ani, a fost unul dintre cei mai tineri directori ai unei companii de stat, mai exact Poşta Română.

A condus această instituţie timp de patru ani, până la începutul lui 2009. Încă de pe vremea când gestiona treburile companiei, Toader a fost arătat cu degetul pentru că a învârtit contracte nu tocmai curate.

13.45- Tânărul părăseşte terasa, dar nu se îndreaptă spre maşină, ci spre o altă cafenea din zonă

simeon stalpnicul png

De altfel, în urma cercetărilor, el a şi fost trimis în judecată de către DNA pentru abuz în serviciu contra intereselor publice. A pierdut el funcţia, dar nu degeaba, se pare! Viaţa sa post-Poşta Română pare mai degrabă asemănătoare cu aceea a unei vedete.

Şi-a schimbat look-ul, părul i-a crescut uşor rebel, costumele din anii trecuţi au fost uitate, a slăbit destul de mult şi au apărut blugi de fiţe, curele scumpe, pantofi ultima moda şi...un superb bolid Porsche 911 de vreo 100.000 de euro, la prima strigare.

15.20- Fostul director pleacă de la localul unde a mâncat de prânz

simeon stalpnicul png

Şi ca orice"vedetă", fostul director merge la cafenelele de fiţe din Dorobanţi cu maşina, deşi stă la doi paşi de acestea, şi petrece acolo ore bune. Singura asemănare dintre băiatul deştept de ieri şi acelaşi băiat deştept de azi este dezinvoltura cu care îşi parchează maşina: direct pe trecerea de pietoni.

15.30- Se întoarce acasă şi parchează pe trecerea de pietoni

simeon stalpnicul png

Click!spune

Dan Mihai Toader are 37 de ani şi a fost în perioada 2005-2009 directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română. Anul trecut, a fost trimis în judecată de procurorii DNA, alături de foştii miniştri Zsolt Nagy şi Tudor Chiuariu, pentru trecerea unui imobil din proprietatea Poştei într-a unei firme private.

Şi Necolaiciuc a devalizat CFR

Afaceri cu banii statului au făcut toţi directorii de companii naţionale. Şi Mihai Necolaiciuc a fost director al CFR şi, în 2005, s-a refugiat în Statele Unite, fiind dat în urmărire internaţională.

Pe numele lui au fost deschise trei dosare penale pentru prejudicierea companiei cu zeci de milioane de euro, prin achiziţii ilegale. Administrarea Necolaiciuc a însemnat pentru CFR un dezastru. El a fost adus recent în România, după ce fusese arestat în Florida, unde ducea un trai de lux.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net