Ce se va întâmpla cu toate conturile tale de pe Internet după ce mori? - VIDEO

Ultima actualizare:

Site-ul MyWebWill se angajează să-ţi administreze toate conturile astfel încât să nu fii uitat nici măcar în spaţiul virtual. Tot ce trebuie să faci este să le încredinţezi conturile tale şi parolele şi să întocmeşti un testament al vieţii tale în spaţiul virtual.

MyWebWill stochează conturile şi parolele oameniilor, împreună cu dorinţele lor, astfel încât identitatea ta din spaţiul virtual să nu încapă pe mâna prietenilor sau a rudelor şi nici să nu fie ştearsă.

Site-ul îţi oferă posibilitatea de a-ţi exprima dorinţa privind ce se va întâmpla cu tot ceea ce înseamnă prezenţa ta în spaţiul virtual după ce tu nu mai eşti, de la conturile pe diversele jocuri, până la conturile de pe reţelele sociale. Fie că vrei să mai porţi o ultimă bătălie în World of Warcraft alături de prieteni, chiar dacă tu te-ai stins de ceva vreme, sau fie că vrei cunoştinţelor un ultim e-mail, site-ul MyWebWill se angajează că va face asta pentru tine.

Poţi să decizi şi care este ultima poză de status pe care o va afişa popularul site de socializare Facebook.

MyWebWill a fost testat în Suedia. Compania care administrează site-ul a renunţat la taxa anuală de circa 10 dolari, informează social.venturebeat.com. Compania intenţionează, însă, să introducă diverse niveluri de taxare. Pentru a fi la curent cu existenţa ta şi pentru a şti dacă este cazul să înceapă să-ţi administreze conturile, compania îţi cere ca o dată pe an să le trimiţi câte un update.

Compania are două metode de a-şi da seama dacă un client a decedat. De exemplu, în Germania şi Suedia există un registru care ţine evidenţa populaţiei. MyWebWill îşi va updata baza de date o dată pe săptămână.

În ţări precum Statele Unite informaţia trebuie verificată, astfel încât la înscrierea pe site eşti rugat să dai două persoane de contact care pot fi contactate pentru a oferi informaţii privind posibila ta trecere pe lumea cealaltă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net