Ce preferi: sexul ocazional sau relaţiile pe termen lung?

Ultima actualizare:

    Partida de sex cu un partener nou este de obicei scurtă, dar intensă
Partida de sex cu un partener nou este de obicei scurtă, dar intensă

Ai simţ aventurier şi te rezumi la partide de sex de-o noapte, fără complicaţii, sau preferi să te dedici unei relaţii stabile, comode, în care ai acees la sex non-stop? Schimbi partenerii ca pe şosete sau mergi în vacanţe cu aceeaşi persoană? Indiferent de opţiune, nu uita să trăieşti la maximum partidele de sex!

Există două categorii de relaţii sexuale de o noapte: cele consummate la beţie sau cele de eliberare a tensiunii sexuale.

Sexul la beţie

Probabil că aţi consumat atât de mult alcool, încât nici nu v-aţi văzut prea bine la faţă. Însă ce poate fi mai distractiv atunci când nu te ţii prea bine pe picioare decât să stai la orizontală?! Deşi vă dezbrăcaţi cu greu şi vă împiedicaţi mereu de obiectele din casă, vă încăpăţânaţi să duceţi treaba până la capăt. Însă partida de sex la beţie este de cele mai multe ori sortită eşecului: ori veţi adormi înainte să se întâmple ceva concret ori nu vă veţi mai aminti mare lucru a doua zi.

Eliberarea tensiunii sexuale

Ai pus ochii pe ea/el de ceva vreme, însă n-aţi avut ocazia să rămâneţi doar voi doi într-o încăpere, aşa că tensiunea sexuală s-a acumulat până la cote explozive. Nu mai rezistaţi şi, într-un final, daţi frâu liber instinctelor primare. Vă rupeţi hainele, vă trânţiti de perete şi ţipaţi de plăcere! Partida de sex cu un partener nou este de obicei scurtă, dar intensă. Nu trebuie să vă căutaţi ore în şir zonele erogene, nu trebuie să vă cumpăraţi cadouri şi nu trebuie să vă placă prietenii celuilalt. Dacă nu cumva vrei să adormi îmbrăţişat, sexul de o noapte este ideal pentru tine.

Află mai multe despre viaţă intimă în rubrica SEXUALITATE

image

În prima parte a relaţiei, totul este grozav. Sunteţi ca doi iepuri în călduri şi faceţi sex oriunde, oricând. Nu contează că vă este somn, foame sau aţi rupt patul în două, cel mai important este să vă satisfaceţi nevoile erotice. Savuraţi la maximum această perioadă de descoperire a partenerului, căci acum vă sunt permise micile stângăcii.

Sunteţi de ceva vreme într-o relaţie şi aveţi aura aceea de "am parte de sex la robinet". Partidele de sex au devenit din ce în ce mai intense şi regulate. Sunteţi relaxaţi şi siguranţa de sine a urcat la cote impresionante. Sunteţi pregătiţi să treceţi la nivelul doi al relaţiei şi să încercaţi lucruri mai perverse. Când ajungeţi la acest nivel al relaţiei, ambii aveţi parte de orgasm: fiecare ştie deja ce-i face celuilalt plăcere şi aveţi încredere în voi.

Atenţie, însă, la rutină! Unele persoane nu se mai simt stimulate erotic atunci când partenerul este tot timpul disponibil sau când partidele de sex se derulează după acelaşi program ca întotdeauna. Este foarte important să diversificaţi activitatea sexuală şi să nu cădeţi în capcana plictiselii.

Citeşte şi:Preludiu culinar! Ce poţi mânca de pe trupul partenerului înainte de sexCând au chef bărbaţii să facă sex?Cum să-i oferi iubitei un sex oral de neuitat

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net