Ce fotbalişti «nebuni»! Cine vă face freza?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Despre Vagner Love ştim că-i place să se filmeze când face sex cu actriţe porno şi că e prieten bun cu traficanţii de droguri din Rio.

A, şi mai ştim că e mare fan al seriei „Predator"! În alergare, brazilianul lui ŢSKA Moscova seamănă teribil de mult cu monstrul extraterestru care descăpăţâna oameni. E şi ăsta un mod de a-ţi pune adversarul la respect! Dacă ar fi şi invizibil...

Bacary Sagna- francez, Arsenal

Bacary Sagna povesteşte cu umor cum a ajuns să poarte pe cap mărgele. „Când eram mic şi jucam atacant, am făcut un pariu cu tata. Mi-a zis că pot să-mi fac ce vreau în cap, dacă dau gol în următorul meci. Am dat două şi de atunci aşa îmi fac părul", a spus fundaşul lui Arsenal.

Abel Xavier- portughez, retras

Abel Xavier s-a retras în 2009, dar nu puteam să-l omitem pe acest „Maradona al frezelor". Ca jucător n-a rupt mai deloc gura târgului. Ba chiar i-a „îngropat" pe portughezi în semifinala cu Franţa de la Euro 2000, când a făcut henţ în careu în ultimele secunde ale prelungirilor.

Rigobert Song -camerunez, The Panthers

Rigobert Song s-a retras recent de la naţionala Camerunului, dar continuă să inspire legende. Una dintre ele ar fi că acesta ar fi fost sursa de insipiraţie pentru părul lui Bob Marley. În acte, jucătorul celor de la The Panthers are 34 de ani. Oare?

Assou-Ekotto- camerunez, Tottenham

S-a născut în Franţa, dar joacă în naţionala Camerunului, unde vrea să preia ştafeta de la Rigobert Song. Dacă nu ca număr de selecţii, măcar la capitolul freză. Benoit Assou-Ekotto e spaima atacanţilor pe flancul stâng la Tottenham.

David Beckham- englez, LA Galaxy

Toată lumea ştie că Beckham pune mare preţ pe coafură. De-asta nu mică ne-a fost mirarea când l-am văzut pe englez la un meci al lui Galaxy cu figura aceea de „nu mă întreba ce-am făcut aseară, că nu-mi aduc aminte"! De fapt era vorba doar de încă o încercare a lui „Becks" de-a părea original.

Marouane Fellaini- belgian, Everton

Marouane Fellaini este mândrul posesor al unicei podoape capilare vizibilă din spaţiu. Se spune despre el şi că e ultimul om care mai poartă o freză „afro". Înaintea lui, a mai fost văzut un om cu atâta păr pe cap în jungla din Congo.

Axel Witsel- belgian, Standard Liege

Pe lângă fotbal, Axel Witsel, fostul elev al lui Bölöni de la Standard, îşi omoară timpul împletindu-şi artistic părul. „Lucrarea" din imagine a necesitat două săptămâni de lucru non-stop, pentru detaliile fine acesta colaborând cu împletitori de nuiele din Cambodgia.

Mario Balotelli- italian, Manchester City

Mario Balotelli e recunoscut pentru lipsa lui de modestie, pentru că schimbă femeile bune ca pe ciorapi. Ce te loveşte în plin de fiecare dată când te uiţi la jucătorul lui Manchester City e freza lui. A încercat tot felul de creste, moţuri şi dungi, dar asta le bate pe toate.

Neymar- brazilian, Santos

Neymar s-ar fi transferat de mult în Europa, deşi are doar 19 ani, dacă s-ar fi jucat mai mult cu mingea şi mai puţin cu părul. Spun gurile rele! Oficial, atacantul lui Santos se trage dintr-o veche familie de elfi.

Marek Hamsik- slovac, Napoli

Steliştii îl cunosc mai bine pe Hamsik după acel gol fabulos marcat Stelei în grupele Europa League pe „Ghencea". Ce nu ştiau fanii „roş-albaştri" e că slovacul lui Napoli suferă de o "malformaţie" rară, din cauza căreia în loc de păr, are o creastă imensă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net