«Ce dulce e sticla asta!»

Ultima actualizare:

Cazul cubanezului Trígimo Suárez Arcia şochează doctorii din întreaga lume. Bătrânul, în vârstă de 70 de ani, trăieşte în satul Cabacú şi mănâncă pahare de sticlă şi tuburi fluorescente.

"Îm place gustul. Nu pot trece 15 zile fără să mănânc un obiect de sticlă", a povestit ţăranul jurnaliştilor de la "Juventud Rebelde".

Cubanezul spune că a descoperit că îi place sticla pe când avea numai şase ani. A fost investigat prima oară de medici în 1967, când a auzit de cazul său însuşi preşedintele Fidel Castro.

Citeşte şi:

Mănâncă doar scorpioni vii de 30 de ani

Mănâncă pietre de 45 de ani! Fără ele nu poate trăi

Şocant! Mănâncă chiştoace de pe jos încontinuu!

Incredibil! Iată omul care nu poate fi electrocutat - VIDEO

Acesta i-a dat un pahar roşu şi a rămas uimit când a văzut că Trígimo îl devorează. Castro a dat ordin ca ţăranul să fie internat în spital şi să i se facă investigaţii amănunţite. Nu i s-au găsit leziuni interne, ba, mai mult, s-a dovedit că este sănătos tun, aşa cum au constatat medicii şi recent.

"Deşi pare incredibil, are încă dinţi buni, la o vârstă aşa de înaintată, şi macină bine sticla înainte de a o înghiţi", a spus specialistul Oscar Alonso Chil.

Un chinez ronţăie becuri

Chinezul Wang Xianjun, de 54 de ani, a reuşit performanţa să înghită mai mult de 1.500 de becuri de la vârsta de 12 ani. El spune că sticla i se pare "crocantă şi delicioasă". Bărbatul este dus regulat la spital de către familie pentru control.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net