Ce cadouri au primit de la Moşu’ VIP-urile Constanţei

Ultima actualizare:

Cel mai costisitor cadou l-a primit Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România şi a Asociaţiei Litoral Delta - Dunării. „Voi pleca, pe 14 decembrie, o lună într-un tur prin New York, Las Vegas şi Hawaii“, a spus ea. 

Copiii Corinei Martin sunt plecaţi în Anglia, unde studiază, dar nici pe ei Moşul nu i-a uitat. „Vor primi cadourile miercuri, când se vor întoarce în ţară. Băieţii, Adrian şi Cristian, vor primi jocuri electronice de ultimă generaţie şi o excursie la munte. Cea mare, care studiază la Cambridge, Laura Cezara, va primi bani“, a spus Corina Marin. Şefa Asociaţiei Litoral - Delta Dunării şi soţul ei se află pe locul 49 în topul Forbes celor mai bogaţi români şi pe locul 4 la nivel local. Minge pentru fiul lui Hagi

Ianis Hagi (12 ani), fiul regelui fotbalului românesc Gheorghe Hagi, a găsit în ghete azi-dimineaţă un cadou consistent de la Moş Nicolae. Ianis, care joacă pentru Academia Hagi, a primite multe dulciuri, o pereche de ghete de fotbal şi o minge.

O nuieluşă pentru Cătălina

Cătălina Ponor, campioana olimpică la gimnastică, a primit în dar de la Moş Nicolae o nuieluşă. „Părinţii mi-au reproşat că nu i-am scris lui Moş Nicolae o scrisoare în care să-i mărturisesc ce vreau să primesc în dar.

Le-am spus că-mi doresc doar sănătate, însă de dimineaţă am găsit în ghete un mic pachet, în care aveam dulciuri şi o nuieluşă împachetată frumos şi cu fundă. Sunt cuminte, dar au zis părinţii mei că au luat-o preventiv“, a povestit ea zâmbind. Cosmetice pentru Duţă

Compozitorul şi interpretul Laurenţiu Duţă a găsit  în ghetele lustruite produse cosmetice. „Soţia a primit un ondulator de păr, iar cea mică, Lorena, care are trei anişori, a primit jucării, prinţese şi DVD-uri Disney“, a mărturisit cântăreţul. Moş bogat pentru Ionuţ Galani

Ionuţ Galani, unul dintre interpreţii cunoscuţi de muzică grecească din ţară, a primit de la Moş Nicolae o pereche de pantofi sport marca Adidas şi o imprimantă. „A fost bogat Moş Nicolae. Am primit o imprimantă deş-teaptă, pe care mi-o doream foarte tare şi o pereche de adidaşi. Rămâne de văzut ce aduce Moş Crăciun. Important este să fim sănătoşi“, a spus Galani.

Un parfum pentru creatoarea de modă

Creatoarea de modă Marcela Cuzic, cea care i-a făcut costumul de nazist primarului Radu Mazăre, a primit în ghete de la Moş Nicolae un parfum. „Moşul a fost darnic şi mi-a oferit un parfum Burberry Weekend“, a spus zâmbind Marcela Cuzic.

Liviu Vârciu, surprins Moş Nicolae nu l-a uitat nici pe solistul constănţean Liviu Vârciu. El a primit în dar o geacă. „Nu ştiu cine mi-a luat cadoul. Am găsit geaca aseară, în casă. Probabil, Moşul mi-a pus darul în ghete. Indiferent de cine ar fi, sunt încântat de cadou“, a mărturisit azi-dimineaţă Liviu Vârciu.

Mihai Trăistariu, uitat de Moş

Cântăreţul Mihai Trăistariu nu a găsit nimic în ghete. „Am fost plecat în concert şi m-am întors dimineaţa, la ora 4.00. Nu am ţinut cont că este Moş Nicolae. Nici eu nu am oferit cadouri şi nici nu am primit“, a spus cântăreţul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net