Ce bucurie în familia de 60.000 de euro!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A plâns, a râs, a suferit pentru un vis, a dansat să curme suferinţa familei şi a reuşit să câştige cea de-a opta ediţie a concursului „Dansez pentru tine". Sandra Neacşu, sau „Căpăţânoasa", cum o alintă cei dragi, s-a întors printre cei dragi. Acasă, în familia pentru care şi-a sacrificat două luni din viaţă.

Pe strada Sandrei a fost sărbătoare, sâmbătă seară. Fiica familiei Neacşu s-a întors cu premiul cel mare de la „Dansez pentru tine", care va schimba, în mare parte, destinele a cinci oameni.

Vecinii s-au bucurat în tihnă pentru isprava fetei lui nea Adrian Neacşu şi i-au lăsat să se bucure de reîntâlnire.

Pe aceeaşi temă:

Jean şi Sandra s-au tăvălit pe jos de fericire

Vă pupă Jean de 60.000 €!

Liviu şi Jean «rup» ringul pentru 60.000 de euro!

Tatăl Sandrei, Adrian Neacşu, a fost cel mai emoţionat. Şi-a luat fiica în braţe şi i-a şoptit la ureche că nu va uita nicodată ce a făcut pentru el. Fraţii şi mama au copleşit-o cu sărutări, în timp ce ea nu-şi mai putea stăpâni lacrimile.

„Vorbeam zilnic la telefon cu ei, dar n-a fost suficient. În fiecare zi de vineri o rugam pe mami să meargă la biserică se se roage să-mi treacă emoţiile, să nu uit coregrafia", ne-a mărturisit Sandra, cuibărită în braţele mamei.

În aceste două luni cât a stat departe de ei, Sandra i-a pomenit pe fiecare în parte. „Mi-au lipsit ca întreg, ca familie. Mi-a fost dor de vorbele hazlii ale lui Iustin, frăţiorul meu de trei ani, care tot timpul poceşte cuvintele. Îmi zice Ala, căci nu poate să-mi pronunţe numele. Mi-au lipsit tachinările lui Andrei, calmul tatei şi căldura lui sufletească. Iar mama, of, ce ciorbe face. Mi-a lipsit mâncarea ei", zâmbeşte fata.

simeon stalpnicul png

Sandra e mândră că a reuşit să facă ceva important pentru familia care a crescut-o şi spune că acest lucru este cea mai mare realizare din viaţa ei.

Acum îi poate cumpăra tatălui ei protezele necesare deplasării, va achita datoriile familiei şi va face totul pentru ca fratele ei Andrei să beneficieze de tratament contra epilepsiei.

simeon stalpnicul png

Cât priveşte relaţia ei cu Jean, partenerul ei de dans, aceasta e una cu totul specială. „S-a oferit să-mi fie naş la nuntă. Dar înainte de asta a zis că vrea să-l cunoască pe viitorul soţ şi să-l supună la teste, să vadă dacă e potrivit pentru mine", ne-a mărturisit Sandra.

Citeşte şi:

Soţia lui Vârciu a pozat sexy ca să-l încurajeze în finalăCe sâni s-au "prezentat" la «Dansez pentru tine»!Iată unde sunt închişi concurenţii de la "Dansez"

Un pupic pentru Click!

Sandra a dat un autograf pentru cititorii noştri, chiar pe articolul în care era anunţată câştigătoare a concursului.

simeon stalpnicul png

Mantea a dansat până i-au dat sânii pe afară

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net