Cavalerii templieri au «descălecat» în România

Ultima actualizare:

Grupuri de femei elegante şi bărbaţi îmbrăcaţi în costume scumpe negre, 200 la număr, s-au îndreptat sâmbătă spre Biserica Luterană din centrul Capitalei. În faţa lăcaşului, au poposit şi două autocare pline cu străini îmbrăcaţi în costume de gală, negre, ireproşabile.

Click aici pentru galeria foto!

S-au împlinit cinci ani de când Ordinul Cavalerilor Templieri funcţionează în România, motiv pentru care a fost organizată o ceremonie cu elita membrilor. Mai mulţi tineri au fost înnobilaţi cu această ocazie, adică au primit distincţii şi medalii.

"Fraţi şi surori" din şapte ţări europene au fost prezenţi la eveniment şi puteau fi uşor de recunoscut pentru purtarea lor prietenoasă şi amabilitate.

Când biserica s-a umplut "ochi", la ora 17.05, au fost trase clopotele şi a început ceremonia: steaguri, cuvântări, predici.

Câţiva dintre participanţi s-au mai plistisit şi au ieşit pe rând la o "ţigară". La final, şi-au făcut poze multe, ca aminire.

Vedete autohtone înnobilate

- Actorul Adrian Pintea a fost atras de povestea templierilor, de ritualuri şi de ceremonii. A fost acceptat în Ordin şi a fost înnobilat Mare Gardian al Marelui Priorat Magistral al României. La moartea sa, "fraţii" l-au condus pe ultimul drum, îmbrăcaţi de gală.

- Oreste Teodorescu, realizatorul emisiunii "Codul lui Oreste" a devenit cavaler plecând de la pasiunea sa pentru istoria religiilor, ritualuri şi parapsihologie.

- Irinel Columbeanu este de anul trecut "frate".

- Virgil Ianţu este un templier discret, nu face publică apartenenţa sa la Ordin.

Vechi de nouă secole

Ordinul Cavalerilor Templieri s-a înfiinţat în 1118 şi de atunci s-a răspândit în peste 40 de ţări, cu scopul de a apăra civilizaţia creştină. La noi, există de cinci ani şi are peste 500 de membri, afacerişti, politicieni, avocaţi, ofiţeri etc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cafea jpg
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net