Câţiva cârnaţi au stârnit îngrijorarea unui atac cu bombă

Citeste tot despre: 

Poliţia chineză a intrat în alertă la ameninţarea unui presupus sinucigaş cu bombă, pentru a afla ulterior că singurele arme ale bărbatului erau nişte...cârnaţi.

Sing He, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a ameninţat că va arunca în aer restaurantul în care se afla, dacă proprietarii nu-i vor da banii din casa de marcat. La vederea unor "obiecte voluminoase" în jurul taliei lui Sing He, poliţia a crezut că are de-a face cu un sinucigaş dotat cu dinamită.

Chemat la faţa locului, un genist şi-a dat repede seama că singura încărcătură pe care bărbatul o avea asupra lui era carnea de porc, scrie The Telegraph.

"Când ne-am dat seama ce avea în jurul taliei nu ne mai puteam opri din râs. Probabil clienţii restaurantului au trecut prin clipe groaznice, dar cârnaţii ar fi reprezentat un pericol doar dacă aveau termenul de valabilitate expirat", a glumit unul dintre ofiţeii prezenţi la operaţiunea de "dezamorsare a bombei".

Cât despre gestul său, Sing He a precizat că avea nevoie de ceva amuzant în viaţa lui, întrucât era necăjit că se despărţise de iubita sa.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1