Cât costă să petreci Paştele pe Valea Prahovei

Ultima actualizare:

Turiştii care vor să petreacă Paştele pe Valea Prahovei au de unde alege din ofertele agenţiilor de turism. Preţurile sunt în scădere faţă de anii trecuţi cu până la 40%. „Avem în ofertă trei nopţi la un hotel de două stele din Sinaia la un preţ de 440 de lei de persoană. Tariful include cazare, gustare tradiţională de Paşte, dejun festiv, mic dejun, dejun şi cină. Ploieştenii au început să facă rezervări, iar Valea Prahovei se află printre destinaţiile preferate", ne-a declarat Florin Paraschiv, directorul agenţiei Bibi Touring, scrie Adevărul de Seară Ploieşti.

Pentru cei care vor o unitate turistică de trei stele, Hotel Sinaia oferă de Paşte trei nopţi cazare cu mic dejun inclus la 399 de lei. Turiştii dornici să se distreze, dar şi să facă puţină mişcare pe perioada sejurului, pot experimenta seri încinse în "Club Fusion" - discotecă aflată tot în incinta hotelului. Agenţia Passion oferă trei nopţi de cazare cu mic dejun, gustare în noaptea de înviere, masă tradiţională de Paşte şi acces la SPA la Hotel International, la un preţ de 493 de lei.

Vor fi servite produse tradiţionale de Paşte

În Buşteni, două nopţi de cazare la Hotel Mărgăritar , cu mic dejun şi masă festivă costă 269 de lei de persoană.

"Preţurile sunt în scădere cu aproximativ 40% faţă de anul trecut pentru că nu prea mai este lumea interesată şi atunci hotelierii au fost obligaţi să lase din tarife", ne-a declarat Cristian Achim, reprezentul Centrului de Informare Turistică Buşteni.

La Casa Magică, o pensiune de trei stele din Buşteni, pachetul de Paşte costă 490 de lei de persoană. Oferta include patru nopţi de cazare cu pensiune completă şi masă festivă în seara de Paşte. Turiştii vor fi întâmpinaţi în noaptea de Înviere, după ce se întorc de la biserică, cu pască, ouă roşii şi cozonac.

Cei care vor să-şi petreacă Paştele la Azuga pot opta pentru Hotel Cautis de patru stele. Preţul este 150 de euro de persoană în cameră dublă. Serviciile includ cazare trei noptţi, mic dejun, dejun tradiţional de Paşte, acces la centrul SPA, cu piscină, saună şi jacuzzi şi acces la Internet. De asemenea, se oferă transport la Biserica Sfânta Treime din Azuga, iar din partea casei o şedinţă de masaj.

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net