Cât câştigă din afaceri Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi echipa „Cronicii Cârcotaşilor"

Ultima actualizare:

Cât câştigă din afaceri Andreea Esca, Cristina Ţopescu şi Lucian Mîndruţă

Cât câştigă din afaceri Robert Turcescu, Gabriela Vrânceanu-Firea şi Dan Diaconescu

Şerban Huidu a câştigat  milioane de lei din 2001 până în prezent, profit net, de pe urma firmei sale Hodoronc-Tronc Production SRL, la care este asociat şi administrator. Firma are ca obiect de activitate producţia cinematografică, video şi de programe de televiziune.

Huidu mai deţine firma Mangafaua Production SRL, care între anii 2003-2006 i-a adus un profit de peste tot cu şase zerouri, însă în perioada 2007-2009 nu a înregistrat profit. El mai deţine firma Kiss Travel, o agenţie de turism, care a avut pierderi de 200.000 de lei în perioada 2007-2009.

Găinuşă, jumătate din încasările lui Huidu Treosc Pleosc Production SRL i-a adus cei mai mulţi bani lui Mihai Găinuşă. Înfiinţată în anul 2002, societatea a avut un profit net cu 60% mai mic decât profitul obţinut de firma lui Huidu, obiectul de acvitivate al firmei fiind activităţi de radio şi televiziune.CLICK AICI CA SĂ AFLI SUMELE EXACTE DE BANI CÂŞTIGATE DE FIRMELE LUI HUIDU, GĂINUŞĂ, "DEZBRĂCATU" ŞI "MISTREŢU"

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net