Cât câştigă din afaceri Andreea Esca, Cristina Ţopescu şi Lucian Mîndruţă

Ultima actualizare:

    Andreea Esca prezintă de 15 ani Ştirile Pro TV
Andreea Esca prezintă de 15 ani Ştirile Pro TV

Andreea Esca şi Cristina Ţopescu deţin firme care se ocupă cu producţia de filme cinematografice şi video, în timp ce Lucian Mândruţă câştigă bani frumoşi din publicitate şi consultanţă în afaceri.

Vedeta Pro Tv, Andreea Esca, deţine firma Andreea Esca SRL, care este administrată de soţul ei, Alexandre Eram, potrivit informaţiilor înregistrate la Registrul Comerţului. Andreea Esca a înfiinţat compania în anul 2003, iar obiectul de activitate al societăţii este producţia de filme cinematografice şi video.

Cristina Ţopescu, vedeta Prima TV, deţine firma La Fix Media Production SRL, la care este asociat unic si administrator încă din anul 2002. Firma figurează la Registrul Comerţului cu un singur salariat şi are ca obiect de activitate producţia de filme cinematografice şi video.

Lucian Mîndruţă, vedeta Antena 1, este asociat şi administrator în cinci firme şi câştigă bani frumoşi din publicitate şi consultanţă în afaceri.CLICK AICI CA SĂ AFLI CE PROFIT AU ÎNREGISTRAT FIRMELE CELOR TREI: ANDREEA ESCA, CRISTINA ŢOPESCU, LUCIAN MÎNDRUŢĂ

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net