Câştigă cu taloanele surpriză la Bingo România!

Ultima actualizare:

    Dacă ai cumpărat astăzi ziarul Click! ai găsit deja talonul surpriză care îţi poate aduce premii în bani
Dacă ai cumpărat astăzi ziarul Click! ai găsit deja talonul surpriză care îţi poate aduce premii în bani

Click! le-a pregătit cititorilor fideli o nouă surpriză! În fiecare vineri, cumpără ziarul preferat alături de ghidul tv pe care vei găsi un talon. Cu el ai şansa să câştigi la emisiunea Bingo-România.

Un nou concurs, noi şanse de câştig. Dacă ai cumpărat astăzi ziarul Click! ai găsit deja talonul surpriză care îţi poate aduce premii în bani. Regula jocului e tare simplă. Talonul pe care îl găseşti ataşat de coperta ghidului tv conţine un cod unic de identificare.

simeon stalpnicul png

În această duminică, în cadrul emisiunii Bingo România, difuzată începând cu ora 15.00 la Kanal D, vor avea loc extrageri speciale. Urmăreşte codurile extrase şi vezi dacă te numeri printre câştigători. La fiecare ediţie, sunt puse în joc 20 de premii în valoare de 500 de lei fiecare, dar şi un premiu în valoare de 5.000 de lei. Cu talonul pregătit de Click! mai ai încă o şansă de câştig.

Cove te aşteaptă în fiecare duminică, începând cu ora 15.00, la Bingo România

simeon stalpnicul png

Tot ce trebuie să faci este să decupezi o parte a talonului şi să o depui în urnele necâştigătoare amenajate la fiecare vânzător stradal de bilete Bingo România. Atenţie: e important să păstrezi partea din talon care conţine codul de identificare. Talonul pe care l-ai depus va intra în jocul de Bingo de la tv. Ai şansa să câştigi premii speciale. Deci, nu uita: poţi câştiga atât cu codul talonului, pe care trebuie să-l păstrezi, dar şi cu talonul surpriză pe care-l vei depune în urne. Astfel de taloane veţi mai găsi în ghidul tv şi în 4 şi în 11 aprilie. Mult succes!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net