CASCO mai ieftin cu 25% pentru bugetari

Ultima actualizare:

De competiţia tot mai ridicată dintre asigurători pot profita proprietarii de maşini, care au posibilitatea acum să încheie această asigurare la un preţ mai mic.

Asigurarea Casco acoperă riscuri ca incendiu, explozie, trăsnet, furt total sau parţial, avarii accidentale, evenimente naturale şi evenimente socio-politice.

Generali Asigurări oferă în această perioadă o reducere de până la 15% clienţilor care încheie asigurarea Casco. Oferta este diferenţiată în funcţie de marca maşinii: pentru Volkswagen sau Skoda reducerea este de 15%, pentru Ford sau Hyundai - de 12%, iar pentru restul maşinilor - de 7%.

 O altă companie care oferă reduceri este BCR Asigurări, care pentru bugetari ajung la 25%. Scăderea de preţ este de 15% dacă numai asiguratul lucrează la stat şi de 25% dacă şi soţia/soţul asiguratului este bugetar.

 De asemenea, compania a lansat recent o nouă asigurare Casco (Casco Plus), pe care o vinde până la sfârşitul lunii septembrie cu o reducere de 20% faţă de preţul de bază.

Pe lângă acoperirea riscurilor de avarii şi furt şi a cheltuielilor medicale în caz de accident, poliţa acoperă şi asistenţa rutieră în toată Europa, Rusia (partea europeană) şi Turcia.

Suma asigurată poate varia între 5.000 şi 100.000 de euro, iar cotaţia de primă se ridică la 6% din aceasta, dar cu reducerea de 20% coboară la 4,8%. Pentru o maşină de 10.000 de euro, prima este acum de 480 de euro pe an, dar începând cu luna septembrie, când se încheie perioada promoţională, preţul va creşte la 600 de euro.

Şi Ardaf promovează un produs Casco cu prime mai scăzute, dar cuantumul reducerii este determinat de caracterisicile fiecărui client în parte.

 Odată cu criza, asigurătorii au devenit mai flexibili, clientul având posibilitatea să îşi aleagă riscurile pe care vrea să le asigure. Dacă alege mai puţine riscuri, plăteşte o primă mai mică.

De exemplu, Groupama a lansat un produs Casco mai personalizat. Poliţa are cinci variante: Mini, Midi, Grand, Total şi Total Plus. Mini acoperă cele mai puţine riscuri şi are cea mai redusă primă, iar Total Plus are cele mai multe riscuri incluse şi cea mai mare primă.

Cea mai ieftină poliţă acoperă dezastrele naturale, incendiul, explozia, costurile pentru limitarea daunelor şi daune cauzate de terţe persoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net