Casa Regală a Marii Britanii nu primeşte bijuteriile create de românul din Gorj

Ultima actualizare:

După ce a realizat o cheiţă cu cele trei simboluri brâncuşiene pentru prinţul William şi două inele, unul cu diamante pentru viitoarea lui soţie, Kate Middleton, iar celălalt pentru Regina Marii Britanii, toate din aur, Ovidiu Pârâianu a fost informat că darurile nu sunt primite de Casa Regală, notează Adevărul.

„Am primit un răspuns de la Ambasada Marii Britanii. M-a sunat o funcţionară româncă şi mi-a spus că, în momentul de faţă, domnul ambasador este într-un mic concediu, iar Casa Regală nu primeşte darurile pentru acest eveniment. Evident că bucurie mare nu mi-a făcut acest anunţ, dar sunt încrezător şi am să caut să duc la bun sfârşit trimiterea lucrării pentru regina Marii Britanii prin poştă, pentru că este imposibil ca în această stricteţe să pot să ajung.”

„Eu pot să plec mâine dimineaţă acolo şi să văd ce pot să fac, dar sunt optimist şi cred că tânăra pereche va primi aceste daruri şi după nuntă. Sunt dezamăgit de reacţia funcţionarilor români din cadrul ambasadei, mai ales că este vorba despre Constantin Brâncuşi. Nu pot decât să le urez celor doi tineri «Casă de piatră»", a precizat Ovidiu Pârâianu, un fost technician proiectant minier, care locuieşte în Târgu-Jiu.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net