Carmen: «Sergiu a fost primul meu bărbat»

Ultima actualizare:

    Carmen şi Sergiu
Carmen şi Sergiu

În martie 2009, Carmen Bejan era încă virgină. Până la sfârşitul lunii iulie, ea fusese deja „închiriată" de mai multe ori de iubitul ei, Sergiu Florea, pentru sex pe bani. Partida de amor cu judecătorul ţiganilor din Timişoara, Trifu Schroth, urma să le mai aducă celor doi încă 500 de euro. Totul s-a terminat însă cu o crimă care a şocat întreaga ţară. Dosarul în care cei doi studenţi de la Medicină sunt acuzaţi de omor şi profanare de cadavre scoate la lumină amănunte incredibile.

Carmen Bejan şi Sergiu Florea, ambii în vârstă de 20 de ani, şi-au început relaţia în martie, cu patru luni înainte de crimă.

„Nu ştiu ca în această perioadă Carmen să-mi fi fost infidelă. La primul nostru contact sexual, Carmen era virgină", a spus Sergiu procurorilor.

Carmen a declarat că, deşi Sergiu i-a cerut să se prostitueze în repetare rânduri, ea a rămas alături de el.

„Cum îl iubeam foarte mult, nu m-am despărţit de el. A fost primul bărbat din viaţa mea. M-am prostituat pentru el. Îmi găsea doar clienţi care plăteau cel puţin 250 de euro pentru o noapte cu mine.Preţul cerut lui Trifu Schroth pentru sex a fost de 500 de euro. Sergiu mi-a cerut să-i câştig lui Schroth încrederea, pentru ca ulterior să am mai multe întâlniri cu el, în care să am relaţii sexuale cu Trifu şi să câştig mai mulţi bani pe care să-i dau lui Sergiu", spunea Carmen în declaraţia dată anchetatorilor.

Ambii studenţi recunosc că l-au sunat pe Trifu, care a fost invitat la cămin. Carmen l-a condus în cameră, pentru sex, timp în care Sergiu a rămas pe holul căminului.

„Trifu era pe spate, eu eram dezbrăcată, în genunchi, peste el. El mi-a cerut să îi fac sex oral, eu tot aduceam vorba de bani. Trifu mă trăgea de cap. I-am spus să îmi arate banii, că după aceea o să fac tot ce îmi cere. Apoi am ţipat după ajutor, Sergiu a intrat în cameră şi l-a luat la bătaie", povesteşte studenta ucigaşă cum s-a terminat „scena de sex" din camera de cămin.

A picat testul cu detectorul de minciuni

Sergiu Florea a căzut la testul poligraf, pe care el l-a solicitat cu disperare, la trei întrebări adresate de psihologul care a efectuat testarea.

Toate întrebările au legătură cu momentul în care a fost înjunghiat Trifu Schroth, iar la fiecare dintre cele trei întrebări răspunsurile lui Sergiu au fost nesincere, iar el a avut un comportament simulat.

Întrebarea 1: Tu i-ai băgat cuţitul în inimă lui Trifu Schroth?

Răspuns: Nu

Întrebarea 2: Tu i-ai cauzat lovitura în inimă lui Trifu Schroth?

Răspuns: Nu

Întrebarea 3: Tu l-ai înjunghiat de mai multe ori pe Trifu Schroth?

Răspuns: Nu

Citeşte şiProcesul studenţilor ucigaşi a început cu scandalStudenta "măcelară" plânge după iubitul din puşcărieS-a împărţit vina: studenta a ucis pentru că a rugat-o iubitulSergiu Florea se vrea şef de celulă Mărturie şoc: ţipetele disperate ale rromului tranşat la Medicină au speriat un student

Filmul tranşării

Ucigaşii au căzut de acord să-l tranşeze pe Trifu Schroth. Sergiu mărturiseşte: „Din cauza capului, nu se închidea geamantanul, iar Carmen a luat cuţitul şi i-a tăiat capul, în timp ce eu îl împingeam".

Carmen spune că a fost şantajată sentimental de Sergiu ca să participe la tranşare.

„Sergiu mi-a zis că dacă nu îl ajut se va sinucide. Doar Sergiu a tăiat picioarele victimei, în timp ce mi-a cerut să ţin mâna pe el, pe Sergiu, ca să simt ce simte şi el. Deoarece nu încăpea în geamantan, Sergiu i-a tăiat capul, iar picioarele le-am pus în saci. Eu doar am dus un picior al victimei la maşină, iar Sergiu a dus alt picior şi geamantanul cu trunchiul, capul şi mâinile", a povestit Carmen.

image

image
image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net