Care e adevărata Poli Timişoara?

Ultima actualizare:

Ora 17.00, Bucureşti, cartierul Floreasca, stadionul Termo. La doar câteva staţii de tramvai distanţă de stadionul lui Dinamo, duşmanii tradiţionali ai microbiştilor timişoreni, echipa patronată de hulitul Claudio Zambon, adunată în grabă pentru startul noului sezon, întâlneşte pe AS Termo într-un derby al grupei a II-a, din liga a patra bucureşteană.

Din prima garnitură a „violeţilor" fac parte doi profesori de sport, un pompier, un afacerist, câţiva studenţi, dar şi doi foşti componenţi ai lui Poli Iaşi, în perioada în care moldovenii evoluau în eşalonul secund.

Per total, împătimiţi ai fotbalului, care joacă mai mult de plăcere, deoarece remuneraţia de 100 de euro, cât primesc pe lună pentru serviciile lor, nu sunt nici pe departe de ajuns să-şi întreţină familia.

După un meci aprig, în care coatele aplicate precis, tălpile ridicate de multe ori prea sus sau clinciurile, dar şi momente de fotbal spectaculos, au făcut deliciul celor 30 de spectatori, Poli Timişoara a trebuit să se recunoască învinsă cu scorul de 3-1, cu largul concurs al arbitrilor, după cum au acuzat oficialii echipei la finalul partidei.

Ora 20.00, Amsterdam Arena. 25.391 de spectatori sunt martori la debutul în grupele Europa League a echipei FC Timişoara, cea care e considerată de fani continuatoarea tradiţiei vechii echipe. Echipa în care s-au investit milioane de euro şi din care fac parte mai mulţi străini decât români, reuşeşte un 0-0 cât o victorie, pe terenul uneia dintre cele mai titrate echipe ale Europei. Care este faţa autentică a Politehnicii Timişoara?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net