Capetele a şase poliţişti mexicani, găsite în saci de plastic

Citeste tot despre: 

Capetele a şase poliţişti au fost descoperite în saci de plastic în Mexic, unde au fost contabilizate alte 30 de crime comise de cartelurile drogurilor începând de marţi seară, au anunţat miercuri autorităţile locale, transmite AFP.

Capetele poliţiştilor, ale căror corpuri nu fuseseră găsite până miercuri, au fost descoperite într-o grădină din Cuecame, în statul Durango (nord), a precizat un reprezentant al parchetului local, citat de AFP. Poliţiştii fuseseră daţi dispăruţi marţi, la 250 de kilometri de acel loc.

Statul Durango este situat în ceea ce în Mexic este cunoscut sub numele de 'triunghiul de aur', zonă de tranzit pentru traficul de droguri spre SUA, dar şi o regiune unde se cultivă marijuana.

Puţin mai la nord, la frontiera mexicană cu statul american California, patru clienţi ai unui restaurant din Tijuana au fost omorâţi într-un schimb de focuri declanşat de un comando de persoane necunoscute, iar alte trei persoane - într-o întâlnire clandestină a toxicomanilor, potrivit purtătorului de cuvânt al parchetului.

Alte crime au fost comise la Tijuana şi în statul vecin Chihuahua, dintre care 13 la Ciudad Juarez, unde bilanţul a depăşit 2.500 de morţi de la începutul lui 2009.

În sudul ţării, la Chilpancingo, la o sută de kilometri de celebrele plaje din Acapulco, au fost găsiţi miercuri dimineaţă saci în care se aflau 'două corpuri dezmembrate ale unor persoane de sex masculin', potrivit poliţiei.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1