Capetele a şase poliţişti mexicani, găsite în saci de plastic

Ultima actualizare:

Capetele poliţiştilor, ale căror corpuri nu fuseseră găsite până miercuri, au fost descoperite într-o grădină din Cuecame, în statul Durango (nord), a precizat un reprezentant al parchetului local, citat de AFP. Poliţiştii fuseseră daţi dispăruţi marţi, la 250 de kilometri de acel loc.

Statul Durango este situat în ceea ce în Mexic este cunoscut sub numele de 'triunghiul de aur', zonă de tranzit pentru traficul de droguri spre SUA, dar şi o regiune unde se cultivă marijuana.

Puţin mai la nord, la frontiera mexicană cu statul american California, patru clienţi ai unui restaurant din Tijuana au fost omorâţi într-un schimb de focuri declanşat de un comando de persoane necunoscute, iar alte trei persoane - într-o întâlnire clandestină a toxicomanilor, potrivit purtătorului de cuvânt al parchetului.

Alte crime au fost comise la Tijuana şi în statul vecin Chihuahua, dintre care 13 la Ciudad Juarez, unde bilanţul a depăşit 2.500 de morţi de la începutul lui 2009.

În sudul ţării, la Chilpancingo, la o sută de kilometri de celebrele plaje din Acapulco, au fost găsiţi miercuri dimineaţă saci în care se aflau 'două corpuri dezmembrate ale unor persoane de sex masculin', potrivit poliţiei.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net