Campioana s-a trezit din somn!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După trei înfrângeri consecutive în 2010, sub comanda lui Ronny Levy, campioana a reuşit să termine un meci la egalitate. În Giuleşti, Unirea a jucat mai bine decât în meciurile anterioare şi putea chiar să câştige dacă ar fi fructificat şi alte ocazii avute. Ambele goluri ale partidei au fost înscrise cu capul, pentru gazde marcând veteranul Iencsi, iar pentru oaspeţi Bilaşco.

* Uruguyanul Diego Ciz, în tribună. Noua achiziţie a Rapidului, uruguayanul Diego Ciz a urmărit partida din Giuleşti alături de impresarul său.

Fotbalistul care trebuie să semneze contractul cu Rapid a venit să se obişnuiască cu atmosfera de pe stadionul de lângă podul Grant.

„Am citit pe Internet despre atmosferă şi am vrut să mă conving că aşa este", a spus Ciz la intrarea în stadion. Diego a stat aproape de patronul George Copos.

*  Alexandru Tudor, înjurat de galerie. Încă de la încălzire, arbitrul Alexandru Tudor a fost luat în colimator de galeria giuleteană.

Ori de câte ori centralul s-a apropiat de peluza în care erau ultraşii vişinii, Tudor a fost huiduit şi înjurat, fanii fiind supăraţi pe prestaţia arbitrului de la meciul din tur cu CFR Cluj, când nu le-a dat rapidiştilor două penalty-uri.

* Cristi Săpunaru, aplaudat de fani. Deşi situaţia sa rămâne încurcată, Cristi Săpunaru a fost din nou alături de echipă de la tribuna oficială.

„Săpun" aşteaptă să se judece apelul la sancţiunea primită în Portugalia de şase luni de suspendare. Galeria i-a scandat numele şi la îndemnat să înjure alături de ea rivala de moarte, Steaua.

* Mincea "Geamgiul", comemorat. Înaintea partidei s-a ţinut un moment de reculegre în memoria fostului arbitru Mircea Salomir.

Suspendat, Cristi Săpunaru a fost aplaudat de galerie

Totodată, galeria giuleşteană a comemorat cinci ani de la disparţia lui Constantin Mincea, poreclit "Geamgiul", fondatorul ei.

* Riacardo, titular prima dată în retur. Antrenorul Unirii Ronny Levy a făcut câteva schimbări în formula de start. I-a titularizat pe Ricardo Gomes şi Antonio Semedo şi i-a lăsat pe banca de rezerve pe Marius Onofraş şi Sorin Paraschiv.

O altă schimbare forţată a fost a lui Galamaz, accidentat, cu Mehmedovici.

*  A debutat Gauracs. Pentru prima oară de când a semnat cu Rapid, letonul Gauracs a prins lotul pentru un meci oficial. Jucătorul a luat loc pe banca de rezerve şi a intrat în repriza secundă.

* Helder l-a rupt pe Herea. Ovidiu Herea nu a rezistat decât 24 de minute pe teren. El a solicitat să fie înlocuit, acuzând dureri la glezna stângă, după o ciocnire cu brazilianul Helder, colegul său de echipă.

Cel care i-a luat locul a fost tânărul Alexandru Coman, considerat o speranţă şi care provine de la "satelitul" Rapid II.

George Copos şi-a scos pălăria în tribună

* Apostol a jucat cu un hematom la ochi. În minutul 30, mijlocaşul ialomiţean Iulian Apostol a venit la banca de rezerve pentru a solicita îngrijiri medicale.

El avea un hematom imens la arcada dreaptă. Doctorul a încercat să i-l maseze, dar nu a reuşit să-i facă nimic. Fotbalistul a mai jucat cu ochiul umflat încă zece minute, apoi a fost schimbat, înainte de pauză.

* Maftei s-a înjurat cu rapidiştii. Fostul căpitan al echipei din Giuleşti, Vasile Maftei, n-a avut parte de o primire prea călduroaşă din partea fanilor rapidişti. Fundaşul a fost huiduit de mai multe ori în timpul meciului dar şi la final.

Maftei n-a mai rezistat şi a ripostat, înjurându-se ca la uşa cortului cu un grup de fani aflaţi la tribuna I.

MM Stoica, şef de galerie

Preşedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica, n-a luat loc pe banca de rezerve, ci a preferat să stea în tribună lângă jucătorii Unirii, George Galamaz, Dinu Todoran, Daniel Munteanu, care nu au prins lotul.

simeon stalpnicul png

Ei au stat într-o zonă izolată de forţele de ordine, pentru a fi feriţi de ostilitatea fanilor rapidişti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net