Călcat de tramvai când asculta muzică la căşti

Ultima actualizare:

Adrian Gavriloaie (22 de ani) era din Bistriţa-Năsăud şi se mutese de curând în Timişoara. Era mulţumit că lucrează la Kaufland şi că are un bănuţ în buzunar.

Luni, 28 februarie, un accident stupid i-a curmat viaţa. Adrian a fost spulberat de un tramvai pe Bd. Dragalina, în timp ce traversa strada pentru a ajunge la sora lui să-i ducă un mărţişor.

Tânărul a făcut imprudenţa să traverseze strada prin loc nepermis şi a fost izbit în plin de tramvaiul 1, care l-a târât aproximativ 20 de metri. El a avut căştile pe urechi, pentru că obişnuia să asculte muzică de la radio pe mobil.

Chiar şi poliţiştii de la Rutieră susţin că nu s-au mai întâlnit cu un asemenea caz. „Au mai fost persoane lovite de tramvai, din cauza neatenţiei, însă nu am mai întâlnit un asemenea caz. A fost o clipă de neatenţie, iar victima a traversat strada neregulamentar", a spus comisarul Florin Bolbos, adjunct al Poliţiei Timiş.

Adrian Gavriloaie a fost îmormântat,ieri, la Jena, satul natal al bunicilor.

"Victima asculta muzică la căştile mobilului. A traversat strada neregulamentar şi a fost lovită de tramvai în plin."Florin Bolbos, adjunct Poliţia Timiş

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net