«Câinii» nu au digerat prazul

Ultima actualizare:

Andrei Cristea, fractură de pomete! În minutul 12, Andrei Cristea s-a lovit grav după un duel aerian cu Găman şi a fost înlocuit imediat cu Marius Niculae.

Atacantul a fost urgent transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar medicii i-au dat o veste rea: a suferit o fractură de pomete.

Jucătorul va rata astfel finalul turului de campionat.

Oltenii, la un pas să fie bătuţi. La golul Universităţii, un grup restrâns de fani olteni, care au urmărit meciul de la tribuna a doua, în mijlocul „câinilor", s-au bucurat excesiv pentru reuşită.

Aceştia au fost reperaţi de suporterii roş-albi care cu greu au fost opriţi pentru a nu le aplica o corecţie fizică oltenilor.

Florin Costea a revenit cu pasă de gol! Atacantul Craiovei a suferit o ruptură de ligamente încrucişate şi colaterale la genunchiul stâng în luna martie, la un meci de campionat cu Poli Iaşi.

Acesta a fost folosit aseară de Piţurcă, după 8 luni şi a reuşit o pasă de gol.

Mititelu: "Meritam victoria!" Adrian Mititelu crede că Ştiinţa merita să câştige aseară.

"Am jucat ca o echipă mare şi trebuia să învingem. Revenirea lui Florin Costea s-a văzut, a pasat decisiv. Potenţialul echipei a crescut cu 30 la sută odată cu reintrarea lui. Sunt convins că vom termina campionatul între primele trei echipe", a spus patronul craiovenilor.

Andone, dezamăgit. "E vina noastră că nu am câştigat, mai ales că am luat gol pe final de meci. Egalul acesta ne costă foarte mult în clasament. Trebuie să ne menţinem sus", a spus antrenorul lui Dinamo.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net