Cadavrul unui tânăr mort de câteva luni, descoperit în «pădurea spânzuraţilor» din Arad - IMAGINI ŞOCANTE

Ultima actualizare:
spânzurat, sinucigaş, sinucidere
spânzurat, sinucigaş, sinucidere

Cadavrul unui tânăr a fost găsit în această dupa amiază, într-o pădure de lânga Arad. Trupul, atârnat de un copac, a fost văzut de câţiva culegători de ciuperci. Poliţiştii cred că bărbatul a murit cu cel puţin şase luni în urmă, pentru că din trupul său a mai rămas  doar o mână de oase.

Poliţiştii cred că bărbatul a murit cu cel puţin şase luni în urmă, pentru că din trupul său a mai rămas  doar o mână de oase. Prin pădurea Ceala, aflată la ieşirea din oraş, trece puţină lume, de aceea este locul preferat al arădenilor pentru sinucideri.

Aşa se face că trupul tânărului spânzurat nu a fost văzut de nimeni, luni în şir. „Am căutat ciuperci prin pădure şi la un moment dat am văzut o cârpă pe jos, iar când am ridicat privirea am văzut un om spânzurat. Cred că e mort demult, de vreo şase luni, dacă nu mai mult. Imediat am anunţat Poliţia”, a declarat Gavril Paşcalău.

spânzurat, sinucigaş, sinucidere
spânzurat, sinucigaş, sinucidere

„Eram cu soţul meu prin pădure la cules de ciuperci, iar bărbatul mei m-a chemat să văd un om mort. Când am ajuns la acel loc am văzut că e un om spânzurat. După cum era îmbrăcat, părea să fi fost tânăr. Păcat de el”, a declarat Maria Pupăză.

În buzunarul hainei celui mort s-au găsit câteva acte. Aşa au stabilit poliţiştii arădeni că e vorba de Ionuţ Popescu, un tânăr de 23 de ani, din Iaşi. Ciudat este faptul că, până acum, nimeni nu l-a căutat.

simeon stalpnicul png

„Am căutat atât în baza de date a celor dispăruţi cât şi a celor daţi în urmărire generală, dar nu este nici dispărut, nici urmărit general. Vom face cercetări la domiciliul tânărului, dar în primă fază vom aştepta rezultatele necropsiei”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt IPJ Arad.

Mâine va avea loc necropsia cadavrului. Abia apoi, se va cunoaşte  cu exactitate dacă e vorba de o sinucidere sau o crimă. Până acum,  în Pădurea Ceala, şi-au găsit sfârşitul zeci de persoane. Toate prin spânzurare.

Ultima persoană găsită spânzurată în această pădure, a fost în urma cu cinci ani şi a fost o studentă de 21 de ani.

Citeşte şi:

Vecini şocaţi de drama unui copil de nouă ani, din bloc, care a fost violat de propriul tată


    spânzurat, sinucigaş, sinucidere
spânzurat, sinucigaş, sinucidere

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net