Bugetari, poftiţi la masaj erotic!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pentru a nu pierde clienţi din rândul bugetarilor, patronul singurului salon de masaj erotic din Satu Mare a hotărât să taie 25 % din preţuri, compensând, astfel, tăierea din salariile angajaţilor de la stat.

Astfel, dacă până în prezent, cei care beneficiau de o şedinţă de masaj achitau 200 de lei, costurile unei ore de relaxare pentru angajaţii statului s-au redus cu 50 de lei.

Şi bugetarii de lux se pot bucura de oferta anticriză a salonului de masaj cu senzaţii tari. Dacă până acum, un masaj erotic total de o oră, cu două fete nud, baie în jacuzzi şi o sticlă de şampanie cadou, costa 650 de lei, după reducere, acest serviciu costă mai puţin de 500 de lei.

„Nu ducem lipsă de clienţi, însă şi eu sunt angajat la stat şi ştiu prin ce greutăţi trec cei care vor primi salariile tăiate, aşa că am decis să îi ajut pe colegii mei bugetari cu o reducere de 25%", explică patronul salonului.

"Ştim multe tehnici de masaj. Am absolvit cursurile unei şcoli de specialitate“,Cristina

simeon stalpnicul png

Cu toate acestea, doritorii de relaxare angajaţi la stat nu vor trebui să demonstreze că sunt bugetari.

„Noi avem un regim strict de confidenţialitate, aşa că nu trebuie ca bugetarii să demonstreze că lucrează la stat. Noi mergem pe încredere, mai ales că cei care ne-au călcat pragul au devenit clienţi fideli, iar cei mai mulţi sătmăreni sunt bugetari", mai spune întreprinzătorul.

S-a luat după nepoata lui Ilie Năstase

Prima care a adoptat tarife de criză la masaj a fost Alice Martinov, nepoata lui Ilie Năstase. Se pare că salonul de masaj erotic al tinerei este atât de profitabil, încât, pe lângă faptul că nu a resimţit deloc criza financiară, şi-a permis şi să micşoreze preţurile.

simeon stalpnicul png

Astfel, masajul pentru care trebuia să scoţi cinci milioane din buzunar şi care consta în masaj erotic cu două fete, duş asistat, frişcă şi căpşuni, costă acum doar 250 de lei. Noile tarife sunt valabile doar pentru studenţi, bugetari şi militari aflaţi în permisie.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net