Bud: "Am 25 de ani şi vreau să joc!"

Citeste tot despre: 

Atacantul lui CFR Cluj, Cristi Bud, spune că vrea cu orice preţ să joace după ce în ultimele luni a prins foarte rar prima echipă.

Deşi în sezonul trecut fotbalistul a fost decisiv pentru cluleni în lupta pentru titlu, vara a fost nefastă pentru Bud care nu a fost trecut de antrenorul Andrea Mandorlini pe lista de jucători pentru Liga Campionilor. Acest eşec l-a doborât pe atacant.

Acum, se pare că şefii din Gruia ar dori să-l cedeze pe Bud la Gaz Metan, în schimbul brazilianului Eric. Fotbalistul ar dori să rămână la Cluj, dar nici nu mai poate tolera statutul de rezervă.

"Am 25 de ani şi vreau să joc. Deocamdată o să aştept să văd ce se întâmplă. O să vorbesc cu domnul Mureşan. Anul trecut mi s-a dat încredere şi am jucat meci de meci. Sezonul acesta nu am fost folosit destul. Dacă îmi aduc aminte bine, în pregătire nu am fost folosit niciun meci titular. M-a deranjat că nu am fost pe lista de Liga Campionilor. Eu aş vrea să rămân la CFR Cluj pentru a sterge impresia proastă din acest tur şi pentru a demonstra că sunt Cristi Bud din returul trecut", a spus fotbalistul al Sport.ro.

Bud a mai jucat la Gaz Metan Mediaş anul trecut, înainte de a fi transferat de CFR Cluj.

Loading...